Ahojte. Mamičky, ktoré máte prosím vlastnú skúsenosť so ZS Prokofievova v Petrzalke prosím o názory, vdaka
@katuska19 aj my sme pod ňu patrili ale našťastie nás vzali inam..a som rada..pretoze tam chodia celé Kopčany a keďže bývam blízko a tie deti vidavam každý deň ,tak mi to úplne stačilo na to aby som vedela že tam deti dať nechcem..iba toľko..ale čo som počula od mamičiek prváčikov tak že ok zatiaľ..ale ten druhý stupeň je už na prd..len toľko čo viem..
Aj mňa by zaujímali osobné skúsenosti. Dcéra je aktuálne prváčka v meste ale presťahovali sme sa do Petržalky a veľmi by mi vyhovovala škola v okolí.
A Holíčska detto
obnovujem temu.... nejake nove info o tejto skole, prosim? mamicky, kt.deti tam chodia, ste spokojne? dakujem 🙂
Obnovujem temu, mate niekto teraz dieta na ZS Prokofievovej? Stahujeme sa do Petrzalky, patrime tam ...dcera by tam mala zacat druhy rocnik...prosim napiste ako to ram vyzera ? Ďakujem.
skuste inu ZŠ, my sme vybavovali prestup na Tupolevovu, este prvy stupen ako tak, ale druhy stupen by som neodpurcala.
@lucky0348 ved to, ze tupoleovu moc nechcem, kedze byvame na Andrusovovej ulici a Prokofievovu mame pod nosom...ale rada by som vedela konkretne veci, preco jie horny stupen? Kedze teraz uz dcera bude prestupovat do 2.rocnika, uz skolu menit nechcem zbytocne...prero ma zaujima konkretne, co je zle na tejto skole?
@katuska19 preco, piste prosím konkretne
V posledných rokoch majú petržalské školy plne kapacity, takže mala pravdepodobnosť, že vás vezmú niekde kam nepatríte, takže treba vyskúšať a snáď budete spokojní . V posledných rokoch sa zvyšuje kvalita. Mám kamošku na Prokofievovej a všetko OK, nemá vyhrady
@bianitka996
@luliu dakujem velmi pekne, viem, ze je problem sa dostat na ktorukolvek, ale to uz je v nasich rukach 😊
Pokiaľ viem prvý stupeň ešte ako tak, ale 2 stupeň už horšie a tiež sikana