Ahojte, prosím potrebovala by som poradit kde nájdem v Ba základnú školu, pre moju dcérku s oslabenou imunitou.dakujem katka
sukromna zs, kde je mensi pocet deti v triede a viac sa respektuje individualita deti
ZŠ Černyševského 8 v Petržalke má v každom ročníku jednu triedu pre deti so zdravotným obmedzením. Sú tam napr. alergici, deti, čo ťažšie chodia, atď..... V triedach sú čističky vzduchu, chodieva sa do jaskyne Driny a pod. Pozri na stránke školy, prípadne si dohodni stretnutie s riaditeľkou, je strašne zlatá 😊
@majkapatko na cernysevskeho chodili obe deti mojaje kamaratky- alergici a teda ziadny taky pristup ako popisujes nemali plus dost nebola spoko s ucitelmi.
@elenita bohuzial taku, ze to budu brat zlahka asi nenajdes a ak najdes zas to pojde na ukor toho kam sa tvoje dieta dostane po ZS. Ked tak ako pise @pribinak sukromka, lebo v statnej indi vindi zväcs nenajdes i ked samozrejme su vynimky.
@labudka niekde na dedinu, kde bude travit viac casu vonku, v prirodzenom prostredi...kde sa dostane do styku s chrobakami, hnojom, blatom, zvieratami....to buduje imunitu, nie sterilne prostredie a cisticky vzduchu.😉
@esther03 No, neviem, ako dobre ta kamaratka informovala, syn mi tam chodi teraz a vsetko, co som napisala, je pravda 🙂 🙂 🙂
@majkapatko no myslim, ze som informovana dobre...Ale nech sa ide autorka pozriet...Celkovo som skeptik k petrzalskych skolam, myslim, tym klasickym (vlastna skusenost).
@labudka predpokladam, ze taka ani neexistuje😉