Milé maminy, ak máte skúsenosti so ZŠ Matky Alexie, budem rada, ak sa o nich podelíte. Rozmýšľame o prestupe na inú školu, tak vyberáme. Vopred ďakujem 🙂
Moje deti chodia na ZS Matky Alexie. Sme velmi spokojni 🙂 Aj deti, aj ja. Zlate trpezlivé učiteľky aj vychovávateľky, uzasná pani riaditeľka. Skola má výbornú úroven. Budú otvárať aj školku 😀
@bibadlo ďakujem za info. ešte jedna otázka, je tam tak primerane matematiky, alebo je to zamerané na matematiku? Matematika je náš triedny nepriateľ 🙂
No ja nemam dobru skusenost. Snobske, povysenecke spravanie.... Za maskou mileho spravania bolo nieco uplne ine.... Skatulkovanie ziakov, absolutne zly odhad schopnosti dietata...Nastasie sme sa potom rozhodli pre inu skolu...
@cecil36 ja hľadám niekde v meste dobrú školu...pre ktorú ste sa rozhodli vy?
@daniela1978 jednoznacne ZS Hlboka 🙂
@cecil36 to je úplne od ruky pre nás......ale ďakujem 🙂
@daniela1978 nemyslim, ze by skola bola zamerana nejak specialne na matematiku. moj syn je stvrtak s matematikou ani s inymi predmetmi nie je ziadny problem. pani ucitelka na hodine všetko dobre vysvetli, takze doma venuje skole naozaj len minimum casu. na vysvedceni zatial vzdy same jednotky. druhy je prvak.
@bibadlo ďakujem za infosky 🙂
@bibadlo a kedy sa skolku chystaju otvorit? Podavaju sa uz prihlasky?
@snezienocka100 skolka bude az v skolskom roku 2016/17...teraz ziskali priestory, ktore treba kompletne zrekonstruovat
@cecil36 na tej skole si mala dieta, alebo podla coho sudis?
@bibadlo velmi zvazujem tuto skolu pre dceru, oslovuje ma svojou kvalitou a aj nabozenskym rozmerom, len by som chcela vediet, ako je to tam s vyucovanim anglictiny? Kolko hodin maju prvaci a daju sa na skole zabezpecit aj nejake hod. ang. navyse?
@snezienocka100 angličtinu majú prváci 2x do týždňa + bola možnosť zaplatiť si krúžok angličtiny navyše.
@bibi78 ako si spomenula, neda sa vyberat medzi etikou a nabozenstvom, automaticky sa uci nabozenstvo, inak vyučovanie je rovnake ako na státnej skole, poobede kružky podla vyberu... Viac info o skole majú na stranke: http://zsmatkyalexie.eu/
@bibi78 o oblečení pre dievčatá neviem nic, ja mam chlapcov, nebol s nicim problem. 😀 😀 Tu je skolsky poriadok, myslim, že tam o tom nic nie je: http://zsmatkyalexie.eu/vismo/dokumenty2.asp?id... Nestretla som sa zatial so ziadnou zvlaštnou požiadavkou alebo obmedzenim zo strany skoly. Všetko vramci normy.
neni tu nikto so skúsenosťami z tejto školy?