ahojte, potrebujem poradit s vyberom skoly.. rozhodujem sa medzi tupolevovou a kuliskovou.. mladsia dcera ma oneskoreny vyvoj reci, cize bude potrebovat specialnejsiu starostlivost v skole a tieto dve skoly maju prisposobene triedy detom s poruchami ucenia, reci a pozornosti... Zvazujem do ktorej dat teraz starsiu, aby potom s mladsou mohli chodit do rovnakej budovy emoticon
uvitam akykolvek nazor a skusenost. dakujem emoticon
Ahoj.Ja mám dcérku na Tupolevovej.V prvej triede.Ale o tých špeci triedach nemám nejaké info.No ale výhoda je,že na tejto škole je vela krúžkov,ktoré možu navštevovať 🙂 Asi som velmi neporadila.
dik za info, nejde mi len o tie speci triedy, ale o to ci ste tam spokojni... kedze starsia dcera bude chodit do normalnej triedy 🙂
vaham medzi tymito skolami, nestihla som dni otvorenych dveri a uz je neskoro teraz dohadovat termin.. rozmyslam ze v piatok pojdem na zapis do jednej a v sobotu pojdem pozriet tu druhu a podla toho sa rozhodnem..
@medovka14 ahojte maminy.tento rok mame zapis do skoly a chceme sa dostat na Tuplevovu..nie je to ale nasa spadova skola..myslite ze je realne aby sa tam dcera dostala? ake mate skusenosti? mame prechodny pobyt na adrese ktora pod tupolevovu spada ale v OP ju nemame ,,mame len najomu zmluvu..myslite ze by to mohlo pri prihlaske obstat? dakujem za akekolvek info
ozivujem temu, volala som do Tupolevovej ohladom prestupu, no vraj bez sance, su plni :(
nikto nema v tychto skolach deticky?