Základná škola Kalinčiakova. Máte skúsenosti?

mischap
29. dec 2014

Mate niekto skusenost s touto skolou? Syn ide v septembri do piatej triedy, je aktuiny sportovec, futbal hra od 4 rokov a chcel by skusit sportovu skolu...viete mi niekto napisat nejake recenzie? Syn sa uci viacmenej na same jednotky, trosku sa obavam ci takyto tip skoly nepreferuje viac sport ako ucenie...
Taktiez co sa tyka pedagogov a celkovo ako to zvladaju decka? Momentalne ma treningy 3x do tyzdna popri skole a nejake tie zapasy , turnaje pocas vikendov... A zvlada to v pohode ale toto asi bude narocnejsie...
Pripadne je lepsie nechat ho na klasickej zakladnej skole a venovat sa sportu tak ako doteraz?
Skolu musime zmenit tak ci tak kedze sme sa prestahovali a nie je mozne dochadzat do povodnej skoly...
Dakujem za kazdu radu🙂

lana015
5. jún 2020

@mischap reagujem na túto tvoju starsiu otázku, prosím aké skusenosti ste tam nadobudli? Je malý spokojný? Ďakujem za akúkoľvek info.

mischap
autor
6. jún 2020

@lana015 ahoj, bohuzial sportova skola sa v nasom pripade nekonala. Synovi v tom roku bola diagnostikovana leukemia a k sportu sa uz aktivne nikdy nevratil. Prave teraz dokoncil klasicku zakladku a uz bude stredoskolak. Futbal sice hra za mensi dedinsky klub ale uz to nie je to co predtym.

lana015
7. jún 2020

@mischap trikrat som si prečítala tvoju spravu, stále mi mozog nevedel spracovať tu smutnu informaciu. Veľmi držím päste celej rodine v boji za zdravim a nech sa vám teda plnia iné dolezitejsie sny ako futbalova kariéra.