Chodi vam dieta na zs hroncova v ke? Potrebujem vediet nazor ako pristupuju k jednotlivym ziakom hlavne 1-4 stupen a ci davaju bystrym detom na hodine robit viac dakujem
chodila tam moja dcéra - až od piateho ročníka, nikdy sme neľutovali že chodila práve tam, a to zdaleka nebola tá škola taká vynovená a pekná ako teraz,/ dcéra teraz je prváčka na VŠ/, myslím že tá škola je výborná voľba a stojím si za tým, že aj na prvom stupni.
Ide mi o to ze potrebujem premiestnit dieta do 3 rocnika z terajsej skoly.
Odporucam ak teda bude volne miesto. Komunikacia s rodicom aj detmi super. Pristup je na prvom mieste. Na webke mas cislo alebo kontakt na zastupcu s nim sa porozpravaj. Pripadne teraz 29 ho bude stretnurie pre rodicov buducich prvákov chod tam osobne vsetko uvidis. Povypytuj sa
bibistec dakujem
Na ZŠ Hroncovu odišla p. učiteľka Marianna D., ktorú vyhodili z istej košickej ZŠ pre veľa sťažnosti od rodičov / nevhodné správanie, šikana zo strany učiteľa../
Momentálne vyučuje na prvom stupni menovanej školy.
no, tak to je vážna vec, treba preveriť
To som velmi rada, ze mate s touto p. ucitelkou len tie najlepsie skusenosti, aj na predoslej skole mala oblubencov a potom deti, ktore sikanovala a to doslova.
p.s. - Asi si uz dava velky pozor.
ZS Uzhorodska
Ahojte, zvažujeme preloženie syna na ZŠ Hroncova, aké máte skúsenosti s touto školou, počuli sme na ňu pozitívne ohlasy..... zaujíma ma, či sa špeciálne venujú aj nadaným deťom. Dakujem za každú odpoveď🙂
dcéra tu chodila, a to ešte nebola tak pekne vynovená a zmodernizovaná, plno rôznych akcií....učitelia OK, keďže sa jej videlo málo angličtiny, chodila aj školy Jamesa Blora a to jej veeeľmi pomohlo. Momentálne je študentkou Karlovej univerzity a na Hroncovu spomíname LEN v dobrom.
...ďakujem za odpovede🙂
@cherries mozno nie uplne priamo k tvojej otazke, ale mne tam chodila sesterka a kamoska co na nasej skole- zakladke “trpela” proste to bolo u nas nad jej sily skor psychicky ucitelsky napor atd a spokojnost vsade