Základná škola Hroncova v Košiciach

cherries
24. nov 2017

Chodi vam dieta na zs hroncova v ke? Potrebujem vediet nazor ako pristupuju k jednotlivym ziakom hlavne 1-4 stupen a ci davaju bystrym detom na hodine robit viac dakujem

jeennyv
24. nov 2017

@cherries mozno nie uplne priamo k tvojej otazke, ale mne tam chodila sesterka a kamoska co na nasej skole- zakladke “trpela” proste to bolo u nas nad jej sily skor psychicky ucitelsky napor atd a spokojnost vsade

aveo
25. nov 2017

chodila tam moja dcéra - až od piateho ročníka, nikdy sme neľutovali že chodila práve tam, a to zdaleka nebola tá škola taká vynovená a pekná ako teraz,/ dcéra teraz je prváčka na VŠ/, myslím že tá škola je výborná voľba a stojím si za tým, že aj na prvom stupni.

cherries
autor
25. nov 2017

Ide mi o to ze potrebujem premiestnit dieta do 3 rocnika z terajsej skoly.

bibistec
25. nov 2017

Odporucam ak teda bude volne miesto. Komunikacia s rodicom aj detmi super. Pristup je na prvom mieste. Na webke mas cislo alebo kontakt na zastupcu s nim sa porozpravaj. Pripadne teraz 29 ho bude stretnurie pre rodicov buducich prvákov chod tam osobne vsetko uvidis. Povypytuj sa

cherries
autor
25. nov 2017

bibistec dakujem

tina7898
31. máj 2018

Na ZŠ Hroncovu odišla p. učiteľka Marianna D., ktorú vyhodili z istej košickej ZŠ pre veľa sťažnosti od rodičov / nevhodné správanie, šikana zo strany učiteľa../
Momentálne vyučuje na prvom stupni menovanej školy.

aveo
1. jún 2018

no, tak to je vážna vec, treba preveriť

bibistec
1. jún 2018

@tina7898 ona tam je uz dlhsie a je velmi mila, nikoho nesikanuje. Praveze sa detom doslova obetuje, aspon co vidim. A ze boli staznosti? Nuz ak je problem treba sa stazovat samozrejme, len ci su aj opravnene. Ja tuto p. Ucitelku vnimam velmi pozitivne

tina7898
1. jún 2018

To som velmi rada, ze mate s touto p. ucitelkou len tie najlepsie skusenosti, aj na predoslej skole mala oblubencov a potom deti, ktore sikanovala a to doslova.
p.s. - Asi si uz dava velky pozor.

bibistec
2. jún 2018

@tina7898 tak to neviem ale tam ak by mal rodic pocit ze niekoho sikanuju alebo proste nieco hned sa to riesi. nezametaju sa problemy pod koberec a toto sa mi paci. Mmch a kde ucila predtym?

tina7898
2. jún 2018

ZS Uzhorodska

savia
3. jún 2019

Ahojte, zvažujeme preloženie syna na ZŠ Hroncova, aké máte skúsenosti s touto školou, počuli sme na ňu pozitívne ohlasy..... zaujíma ma, či sa špeciálne venujú aj nadaným deťom. Dakujem za každú odpoveď🙂

bibistec
3. jún 2019

@savia my sme spokojni ale ohľadom m nadanych sa opytaj zastupcu upresni v podstate kazdu otazku. 26.6. Bude hroncoland pridte sa pozriet od rana do poobedia az vecera zvykne byt.

aveo
4. jún 2019

dcéra tu chodila, a to ešte nebola tak pekne vynovená a zmodernizovaná, plno rôznych akcií....učitelia OK, keďže sa jej videlo málo angličtiny, chodila aj školy Jamesa Blora a to jej veeeľmi pomohlo. Momentálne je študentkou Karlovej univerzity a na Hroncovu spomíname LEN v dobrom.

savia
4. jún 2019

...ďakujem za odpovede🙂

zanka777
8. nov 2023

@tina7898 ahoj môžem vedieť niečo viac o pani učiteľke???dnes.som sa len náhodou dostala k tejto téme ale zaujíma ma to potom napíšem viac že prečo vďaka 😊

ifka888
26. feb 2024

@savia Dobrý deň, prosim vas dali ste nakoniec dieta na zs Hroncovu? zaujimal by ma pristup k sikovnym detom 🙂

ifka888
28. apr 2024

@savia Dobry den,prosim vas dali ste nakoniec dieta na Hroncovu?zaujima ma vasa skusenost ohladom nadaneho.Dakujem