mám doma predškolaka 🙂 🙂 .a rozhodujem sa kam do školy v NZ ?? Zvažujem ZŠ Hradnú ?? Aké máte skusenosti?? vďaka
Vdaka..tak to by som bola nerada aby sme takto dopadli..muselo to byt hrozne..pocula som ze to bola vyborna skola ale ze upadla..no neviem...dufam ze maminky este napisu..urcite zvazim...
No nic prijemne zatial necitam..pocula som ze bethlena je celkom fajn..ale po tom co pisete uz pochybujem..budu asi na jedno kopyto vsetky 🙂
@katerina12345 neviem pochopit ako moze ucitelka sikanovat tak male dieta??co to je za zensku!!!!a predpokladam ze veselo uci dalej...
jasne ze uci,teraz konci s druhakmi a od septembra berie zase prvakov....!!! a potom uz pojde do dochodku nastastie...ale,na tej skole celkovo je to pomylene cely-prvacikovia su v druzine so stvrtakmi,ani nechci vediet s akymi vecami mi chodil maly domov...kruzky ziadne,v hociakom pocasi ich stale nahnali len von,spinavy chodil az za usami....a skoda reci...a takto by som mohla pokracovat a piat az do rana.....
Ahojte, ma prosim niekto aktualnejsie skusenosti, zo sucasnosti, o zakladnych skolach v Novych Zamkoch - Devinskej a Mostnej? Mam doma predskolaka a rozhodujem sa medzi tymito dvomi skolami.
nikdy ,nikdy nikdy!!!!! moj maly tam chodil do prveho rocnika a v druhom,som ho uz koncom septembra prelozila na nabreznu,to sa uz nedalo vydrzat...sikanovala ho ucitelka...uz sme boli cely zufali,,,teraz ako by som mala nove dieta,velky kamen zo srdca nam spadol.Aj cela skola ked si ju pozries je otrasna,stara neprerobena ,ucitelsky zbor,to sa radsej nevyjadrujem.....ziadne novoty,hroza,oproti inym skolam.A ked rozmyslas kvoli jazykom,tak aj to je nula bodov,mne chodil maly do cliky,co by mala byt akoze jazykova a v druhom rocniku sa ucili pocitat do desat...takze tolko k Hradnej,dobre si rozmysli a chod pozriet aj na ine skoly.......prajem vam vela zdaru,nech sa dari 🙂