Ahojte mamičky, máte prosím niektorá z vás skúsenosti s touto školou? Odporučila mi neurologička, aby som tam dala syna, lebo je hyperaktívny. Odporučili by ste mi tú školu? Ďakujem za odpovede.
máme známych, ktorí majú syna a ten mal určený syndróm ADHD bol velmi hyperaktívny, zo školky ho vyrazili a tak im navrhli túto školu. Chlapec je teraz siedmak a velmi su spokojni, povedali ze len tu im pomohli ...takze na zaklade ich odporucam
@stefka33
@bublinkajasminka ako som si pozerala, tak v najbližšej škôlke (golianova), tak tam nepíšu nič o integrácii detí s ADHD. Zrejme nie každá škôlka to má. A ďakujem za skúsenosť s tou Benkovou. Snáď to bude dobré.
@slniecko2 na golianovu skolku chodila moja dcerka - byvame takmer vedla skolky - skratka blizko aj vy? a veru tam integracia v skolke nebola ale bol tam vynikajuci pristup k detom...ak by ti tam dieta zobrali bolo by on dobre postarane, taku riaditelku aku sme mali uz nenajdem...mi srdce za nou place, mame vynikajuce vztahy a teraz mam ja uz prvacku ale s riaditelkou golianovej si piseme stale 🙂
@bublinkajasminka my sme na čermáni (paneláky) takže preto pozerám, čo najbližiu školu plus mám ešte aj predškoláčikov- hodilo by sa mi preto, keby som rovno odovzdala deti aj do školy aj do škôlky. Inak syn sa správa v škôlke pekne, učiteľky s ním problém nemajú, ale poznám ho a škola bude pre neho záťaž (obsedieť toľko hodín, dávať pozor, aj keď ho niečo nebaví). Asi najlepšie, ak pôjdem do škôl a spýtam sa na možnosti. vďaka za tip
@slniecko2 tak to ste takmer vedla nas 🙂 no snad daco najdes - drzim palce, ja mam malu na cirkevnej skole na klokocke vedla golianoveho gympla a som maximalne spokojna 🙂 🙂
Nikdy v zivote fuj strasne sklamana moj syn mi tam chodil dva mesiace..vedeli co mu je papier od lekara tam tiez mala ta uzasna ucitelka a napriek tomu sa postarala o to ze mi dieta skoncilo v nemocnici..bal sa chodit do skoly ucitelka ho priam nenavidela a dala mu to aj pocitit po dvoch mesiacoch sa mi zrutil a skoncil v nemocke..dodnes sa boji okolo skoly aj prejst..teraz nastupil do inej a je to super pani ucitelku miluje..ona si nasla k nemu cestu neberie ho ako zle decko ..velka vdaka jej patri
@pipinka333
Ahoj, kam chodí Tvoj syn teraz?
@slniecko2 Nepoznám túto školu konkrétne, ale predpokladám, že sa zaoberajú intenzívne integráciou. To však všetky školy. Keď moje dieťa nastupovalo do školy, tak som sa o to trochu zaujímala, tak sa s tebou podelím o svoje infošky z druhej ruky. Na našom sídlisku je tiež menšia škola ktorá sa chváli množstvom integrovaných detí. Človek by si pomyslel aké super, dieťa sa zoznámi s handicapovanými deťmi, naučí sa tolerancii, viac sa deťom venujú, menší počet žiakov v triedach atď. Toto som sa však rozhodla overiť si u mamičiek, ktoré tam už deti dali. A tu ti naservírujem len fakty - škola intenzívne sa zaoberajúca integráciou 1. ročník, počet žiakov 24 - z toho 6 integrovaných z dôvodu ADHD, žiadne deti s telesným handicapom. Bežná škola umožňujúca integráciu 1. ročník, počet žiakov 20, z toho 0 integrovaných, neskôr zistené ADHD u jedného dieťaťa, ktoré bol následne integrované. Len z tých čísel mi logicky vyplýva, ktorým deťom sa dostáva viac pozornosti zo strany učiteľky.