Zákaz voňavky v škole

25. nov 2024

Ahojte som na 2 stupni na zš a zakázali nam voňavky neviete prečo by to mohlo byť? Dôvod nám nepovedali. Ďakujem

beata_k
25. nov 2024

Lebo z toho boli hlava. Nie kazdemu sa musi pacit tvoja vona. A sediet x hodin vo voni, ktora ti je neprijemna ozaj nechces.

sisa_s
25. nov 2024

Ked sa 30 ludi v triede navonavkuje + im matky operu oblecenie v tych slavnych olejoch, tak sa necudujem 😀

januska12323
25. nov 2024

Asi to niektorí preháňali a smrdeli na celú triedu.

patka06
25. nov 2024

Úplne chápem ten zákaz, keď sa v triede cca 25 žiakov navonia inou vôňou, tak to musí byť katastrofa.
Na 2.st, ZŠ používanie voňavky denne naozaj nie je nutnosť.

lulupulu
25. nov 2024

Mala som takú spolužiačku, každú hodinu sa vonavkovala a česala sa počas hodiny. Hnus jej vlasy boli všade, o tom aké ich mala mastné z toho česanie ani nehovorím. A tie jej voňavky, tiež žiadna sláva.

maranco
25. nov 2024

Astmatici majú s tým problém ak niekto má silnú voňavku.

anjelicek26
25. nov 2024

Tak povies, ze je to len deodorant a to je proste sucast hygieny...

No ale k teme - niektori chalani (vratane mojho syna) nevedia co zo sebou, co sa tyka vhodneho mnozstva... snazim sa ho korigovat, ale puberta je puberta... viem si predstavit, co to spravi, ked mas v triede 27 deti a s toho 15 roznych vonaviek, hlava by bolela kazdeho jedneho...

hipuska
25. nov 2024

Druhá vec je pot zmiešaný s vonavkou 😀

lenkasarka
25. nov 2024

@hipuska toto už je iný grc.

elzena2
25. nov 2024

Coby 15 roznych, vsetci maju jednu, ktorá práve leti na tiktoku. 😀

danyelia
25. nov 2024

Tak na jednej strane chápem, ak na seba celá trieda ,,vyleje,, pol fľašky parfému, že mix tých aróm môže byť nepríjemný, ale zase aby mi niekto zakazoval jeden strek vône do krku, no to by sa mi nepáčilo 🤨