Začiatok školy - prváčik

1. sep 2024

Ahojte, máme doma prváčika , zajtra je náš veľký deň , normálne dnes nejem celý deň mám z toho akúsi úzkosť , syn je totálne v pohode , teší sa… ja nemám úzkosť z toho ako to zvládneme a tak ďalej , skôr z toho, že opäť začína nejaká etapa nášho života a on je už veľký a opäť viac samostatný … proste to cele akosi rýchlo ubehlo a ja mám z toho normálne také divne pocity 🙂 ani neviem či sa chcem niečo opýtať asi som len chcela vyjadriť svoju emóciu a možno podporiť iné mamky že v tom niesu samé 🙂

betulinka1
1. sep 2024

Ja som sa tesila. A potom prisiel covid a prvy rok bol prvák viac doma ako v skole, ja praca z domu, musis sa s nim ucit, mat navarene akoze armagedon. Takze bud rada, ze moze ist normalne do skoly a bud rada, ze sa tesi.

lenka_vi1
1. sep 2024

Cítim sa úplne rovnako 😭 lepšie by som to ani nenapísala.

danyelia
1. sep 2024

Neviem noo, aj ja mám prváčika, ale nejako extra to neprežívam, tešíme sa obaja, beriem to ako normálnu súčasť života, deti rastú, my starneme 😁

pininka1
1. sep 2024

Ja mam druhácku a v robote 6 nových autistov, žalúdok mi zviera už pár dní.

ciernysokol
1. sep 2024

Neboj sa, prvak nie je ani velky, ani samostatny. Obavy mozes mat len o svoj volny cas a nervy, lebo mojmu ked nieco nejde,uz nervaci a ulohy robi s uplnou nechutou. Mala som vacsi pokoj,ked bol v skolke.

bublinka1426
1. sep 2024

hej divne pocity a aj to ze nas postupne menej a menej budu potrebovat. 😕

letfenixa
1. sep 2024

Tešila som sa, lebo do škôlky chodiť neznášal a pevne som verila, že v škole to bude iné.

autor
1. sep 2024

Ďakujem baby za odpovede , ja sa aj teším všetko je fajn v tomto smere , len ten čas tak neúprosne letí že proste dnes som si to akosi viac uvedomila že to celé tak zbehlo a moje malé babo zajtra nastúpi do školy 🙂 ale keď si to vezmem spätne pri nástupe do škôlky som mala rovnaké pocity , ale zvykla som si a zvyknem si aj na to že je opäť starší , a je to súčasť života 🙂

ivik4
1. sep 2024

To naozaj si skrz toto celi den nejedla ?
Normalne sa najedz nech Ti zle nieje , vsak sa vobec nic nedeje

autor
1. sep 2024

@ivik4 asi každá z nás prežíva určite situácie inak 🙂 jedla som , samozrejme ale veľmi malo 🙂

nevenka
1. sep 2024

Ja som to takto podobne prezivala, ked sli prvy raz do skolky, syn v roku 2020 do skoly. To sme cakali tretie babo, takze s respiratormi a o to viac som plakala. Dcera o 2 roky na to. Teraz menia skolu a zase je to nieco ine. A tretie ide prvy raz do skolky. A je mi divne. Ale aj sa tesim.

mimikarol
2. sep 2024

Aj ja som to tak prežívala. Najskôr škôlka, potom škola a už je s nej 4tacka. Neskutočne ten čas letí 😔