Ahojte, máme doma prváčika , zajtra je náš veľký deň , normálne dnes nejem celý deň mám z toho akúsi úzkosť , syn je totálne v pohode , teší sa… ja nemám úzkosť z toho ako to zvládneme a tak ďalej , skôr z toho, že opäť začína nejaká etapa nášho života a on je už veľký a opäť viac samostatný … proste to cele akosi rýchlo ubehlo a ja mám z toho normálne také divne pocity 🙂 ani neviem či sa chcem niečo opýtať asi som len chcela vyjadriť svoju emóciu a možno podporiť iné mamky že v tom niesu samé 🙂
Cítim sa úplne rovnako 😭 lepšie by som to ani nenapísala.
Neviem noo, aj ja mám prváčika, ale nejako extra to neprežívam, tešíme sa obaja, beriem to ako normálnu súčasť života, deti rastú, my starneme 😁
Ja mam druhácku a v robote 6 nových autistov, žalúdok mi zviera už pár dní.
Neboj sa, prvak nie je ani velky, ani samostatny. Obavy mozes mat len o svoj volny cas a nervy, lebo mojmu ked nieco nejde,uz nervaci a ulohy robi s uplnou nechutou. Mala som vacsi pokoj,ked bol v skolke.
hej divne pocity a aj to ze nas postupne menej a menej budu potrebovat. 😕
Tešila som sa, lebo do škôlky chodiť neznášal a pevne som verila, že v škole to bude iné.
Ďakujem baby za odpovede , ja sa aj teším všetko je fajn v tomto smere , len ten čas tak neúprosne letí že proste dnes som si to akosi viac uvedomila že to celé tak zbehlo a moje malé babo zajtra nastúpi do školy 🙂 ale keď si to vezmem spätne pri nástupe do škôlky som mala rovnaké pocity , ale zvykla som si a zvyknem si aj na to že je opäť starší , a je to súčasť života 🙂
To naozaj si skrz toto celi den nejedla ?
Normalne sa najedz nech Ti zle nieje , vsak sa vobec nic nedeje
@ivik4 asi každá z nás prežíva určite situácie inak 🙂 jedla som , samozrejme ale veľmi malo 🙂
Ja som to takto podobne prezivala, ked sli prvy raz do skolky, syn v roku 2020 do skoly. To sme cakali tretie babo, takze s respiratormi a o to viac som plakala. Dcera o 2 roky na to. Teraz menia skolu a zase je to nieco ine. A tretie ide prvy raz do skolky. A je mi divne. Ale aj sa tesim.
Aj ja som to tak prežívala. Najskôr škôlka, potom škola a už je s nej 4tacka. Neskutočne ten čas letí 😔
Ja som sa tesila. A potom prisiel covid a prvy rok bol prvák viac doma ako v skole, ja praca z domu, musis sa s nim ucit, mat navarene akoze armagedon. Takze bud rada, ze moze ist normalne do skoly a bud rada, ze sa tesi.