Ahojte, syn v septembri nastupuje do skoly a vybral si nie prave najlacnejsiu skolsku tasku. Preto ma zo skusenosti zaujima, ci ju ozaj vyuzije aspon cely prvy stupen. Kedze v 2,3 rocniku nemam chut kupovat zase novu tasku. Vdaka.
Náš je prvák, taška zatiaľ slúži, takže ju bude nosiť aj v druhej triede. Ci dožije aj tretiu ešte nevieme
moje dcéry mali topgal a to sú nezmary... vydržali do 6 r. - potom som ich dala charite - úplne Ok
Syn má Topgal tašku, každý rok som ju prala v práčke, taške nič nie je. Syn v septembri ide do piateho ročníka a chce si ju ešte jeden rok nechať, páči sa mu stále a má ju od prvého ročníka.
Syn mal Topgal a vydržal mu cely 1. stupeň.
moj ma topgal a vydrzala cely prvy stupen a to ju v druzine vyuzival ako futbalovu branku. Ta taska stale drzi a vobec nie je roztrhana. Kebyze nie je uz velky, tak by ju kludne mohol nosit dalej. Ale predsa len, uz sa mu ziada zmena.
aj synovi vydrazala topgalv super stave cely 1.stupen..vymenili sme ju,lebo chcel zmenu na 2.st...tasku som oprala a doniesla do charitneho domu pre tyrane matky s detmi...dcera ma ars una..konci 3.rocnik..urcite ponosi aj stvrty...mali batohy,nie aktovky
Synator ma beckmann, cely prvy stupen, vydrzala by aj dalej, ale ide uz do piatej triedy, tak urobime zmenu 🙂
Mam suce dcéru, mame tretí rok Ergobag a ešte ju rok min ponosi.
Syn ma Beckmann druhy rok a stale ako nova.
Moje maju od piatej triedy Bagmaster, po prazdninach idu do osmicky a budu ich mat dalej, batohy su ako nove.
Ja kupujem tašku na 1-4 a 5-9 vždy mali topgal a nič im nebolo, tak isto to bude aj pri najmladšom
U nás v rodine je rekordmanom batoh rakúskej zn. Walker by Schneiders (už drží 13 rokov ... najprv ho mal syn od 5. triedy až po maturu a teraz ho ďalej "derie" manžel na outdoor). Neskôr na výške už mal zn. Bagmaster. Dcéra si dala zn. Bagmaster už od 5. triedy.
Pre prvý stupeň sme využili zn. Emipo (syn) a zn. Stil (dcéra).
Všetky tašky sme kupovali kupovali v e-shope: www.Loria.sk
Moja mala jednu tašku až do 5tej triedy. Výber niečo na čom nie sú naivne obrázky ako superman a pod
zalezi od tasky. Ja som kupovala taku pre drobnych prvakov, kedze priorita bola, aby bola taska co najvhodnejsia pre stavbu tela dietata a ta veru cely prvy stupen nevydrzala...
EMIPO vydržala celý 1. stupeň, Beckmann - tam sa pokazil zips, tak sme kupovali druhý batoh Beckmann, aj tam sa voľačo pokazilo a tak sme kupovali ďalší batoh Beckmann a ten slúži už vyše 3 školských rokov.
Moja dcéra má beckmann od prvého ročníka, pôjde do tretieho a taška je ako nová a to ju raz ročne strčim do pracky
Dakujem, objednali sme Beckmann, taska vyzera byt fajn, tak snad aj vydrzi 🙂
podla mojej skusenosti nevyuzije, my sme mali v prvej triede tasku z Baagl, stala do sto eur ale uz ked siel do druhej vymyslal ze chce batoh
nasa mala aktovku v prvych dvoch rocnikoch ale potom sme ju vymenili za ruksak
Moja ma tasku za 20€ a bude ju mat uz 3.rok. Tam ani tak nejde o cenu,ale o priestor vo vnutri. Niektore su tak male,ze prvak sa tam ledva pobali.
Staršia dcéra dostala topgal, využila ju celý prvý stupeň.
Mladsej dcére sme do 1.rocnika kúpili novú, ktorú v máji už hodila že ju nechce, a chodila s takým ruksakom 😒😒😒😒
@iwesska Najdôležitejšia je však ergonómia chrbtovej časti školskej tašky/batohu, na to by sa nemalo zabúdať. Problémy chrbtice sa u detí ľahko získajú, ale veľmi ťažko naprávajú. Na chrbte dieťaťa by sa preto asi nemalo až tak veľmi šetriť ...
@paulinam99 mňa fascinuje kam sme sa posunuli ja si pamätám ako sme dostali aktovku a hop do školy a trz je asi 300 druhov a vyber si 😀😀😀
Syn má Beckmann batoh, určitě ho využije celý první stupeň. Možná i dál, uvidíme.