Vybrané slová po B

tinka5
25. okt 2015

Vie mi niekto poradit inzerát, aby obsahoval, čo najviac vybraných slov po B.... 🙂

alexmianina
25. okt 2015

Predam byt v Bytci, obyvatelny ihned. Kto by mal zaujem, pod bytom tecie bystrinka a pasu sa byky a kobyly. Byt predavam s nabytkom, zbytok haraburd si odveziem.

zara0201
25. okt 2015

@tinka5 Kúpil by som byt v Bystrici alebo v Bytči, s nábytkom, aby som tam mohol hneď bývať- skrátka zariadené bydlisko, príbytok ako má byť. Blízko by mala byť príroda-byle, kobyly, dobytok, býky,byvoly. Cena: nemám prebytočne veľa peňazí, som bystrá ale obyčajná bytosť, aby mi to nespôsobilo veľký úbytok v peňaženke ako to bolo pri bývalom byte čo bola zbytočná investícia.

tinka5
autor
25. okt 2015

Vhodný pre 3.roč.ZŠ😉

zara0201
25. okt 2015

@tinka5 Všetko čo tu nájdeš napíšu rodičia... a učiteľka na to príde. Ak to má byť rovné tretiaka musí to napísať tretiak. Neuľahčujme deťom úlohy.

0silvia0
25. okt 2015

@tinka5 Kúpim obytný byt v Bystrici, nutne potrebujem svoj príbytok. Môže byť aj s nábytkom.

Myslím, že pre tretiaka dostatočné...

lara12345
25. okt 2015

@zara0201, absolutny suhlas. Raz sme tak mali nieco usit do skoly, nieco pre babiku. Nechcelo sa mi, neslo mi to. Poprosila som maminku. Ta mi to usila rucne. Odovzdala som to a ucitelka mi povedala, ze to som nesila ja, ze to je strojom 🙂

tinka5
autor
25. okt 2015

Ďakujem😉

takyna
25. okt 2015

Predám plastové zvieratká na hranie pre bystré deti. Sada obsahuje byvola, býka, kobylu, dobytok a nábytok s bydlom pre zvieraciu farmu. V prípade záujmu naša adresa je Bytča, bytom Pieninská 4. 🙂

santafe
25. okt 2015

@takyna bidlo je s makkym i

takyna
25. okt 2015

@santafe 🙂 tak bydlo - bidlo von 😀

uglybetty1234
25. okt 2015

@zara0201
tiež nerozumiem prečo to nevymyslí on sám.
Maminka trošku ho navedťe, ale nechajte to na neho.

anesim
25. okt 2015

@santafe je aj bydlo aj bidlo 😀

santafe
25. okt 2015

@anesim ano ano 😀 ale v tomto pripade ak ide o zvieracie bidlo, je makke, bydlo ako bydlisko, je myslene pre ludi

novana
25. okt 2015

@santafe Je úplne jedno, či ide o bydlo, čiže obydlie pre zvieratá alebo ľudí. Bidlo s mäkkým je žrď, na ktorej sedia sliepky, kánárik... 🙂

moni244
25. okt 2015

@tinka5 domace ulohy su pre deti, nie pre rodicov, aby sa naucili,cize inzerat by mal vymysliet sam, nerob ulohy zanho, neviem, co to mate za moderny zvyk, robit ulohy za deti a na nete, fakt ubohe

santafe
25. okt 2015

@novana aha ano, dakujem, mas pravdu samozrejme, vies co ja som v tej rychlosti ako som odpovedala aj mala na mysli, teda, ze som si predstavovala, ze tie sliepocky a ine vtaky sedia na tej tyci, a ze ludia teda nesedia na bidle. jasne, ze jedno aj druhe je obydlie, bydlisko, len to jedno s makkym i je konkretne ta zrd. len som sa nedostatocne vyjadrila 😀 😉

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lorela
26. okt 2015

@moni244 Ale nadať druhým do úbohých je, mimochodom, tiež úbohé 😉

moni244
26. okt 2015

@lorela a co na to napisat, ked robi z dietata neschopaka, co si ani ulohu nevie urobit a potrebuje pomo na fore

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
moni244
26. okt 2015

@miriam11 dakujem

tinka5
autor
19. nov 2015

Neriešte to- sám si to nakoniec napísal!

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
Zobraz