Vie mi niekto poradit inzerát, aby obsahoval, čo najviac vybraných slov po B.... 🙂
@tinka5 Kúpil by som byt v Bystrici alebo v Bytči, s nábytkom, aby som tam mohol hneď bývať- skrátka zariadené bydlisko, príbytok ako má byť. Blízko by mala byť príroda-byle, kobyly, dobytok, býky,byvoly. Cena: nemám prebytočne veľa peňazí, som bystrá ale obyčajná bytosť, aby mi to nespôsobilo veľký úbytok v peňaženke ako to bolo pri bývalom byte čo bola zbytočná investícia.
Vhodný pre 3.roč.ZŠ😉
Ďakujem😉
Predám plastové zvieratká na hranie pre bystré deti. Sada obsahuje byvola, býka, kobylu, dobytok a nábytok s bydlom pre zvieraciu farmu. V prípade záujmu naša adresa je Bytča, bytom Pieninská 4. 🙂
@zara0201
tiež nerozumiem prečo to nevymyslí on sám.
Maminka trošku ho navedťe, ale nechajte to na neho.
@novana aha ano, dakujem, mas pravdu samozrejme, vies co ja som v tej rychlosti ako som odpovedala aj mala na mysli, teda, ze som si predstavovala, ze tie sliepocky a ine vtaky sedia na tej tyci, a ze ludia teda nesedia na bidle. jasne, ze jedno aj druhe je obydlie, bydlisko, len to jedno s makkym i je konkretne ta zrd. len som sa nedostatocne vyjadrila 😀 😉
Neriešte to- sám si to nakoniec napísal!
Predam byt v Bytci, obyvatelny ihned. Kto by mal zaujem, pod bytom tecie bystrinka a pasu sa byky a kobyly. Byt predavam s nabytkom, zbytok haraburd si odveziem.