Ahojte. Nastal cas, kedy zaciname riesit skolsku tasku pre buducorocnu prvacku. Chcela by som sa opytat na vase skusenosti, ake tasky ste kupili vy deckam, ci ste s nimi spokojne, ci sa tam zmesti ozaj vsetko co prvak (druhak,tretiak) do skoly naozaj potrebuje. Podotykam,ze dcera je chuda ako sparadlo. Vdaka
Tiež Topgal, tiež postava a la špageta, drží a nosí sa skvele.
My sme kupovali tiež topgal a mame ju už 3 ročnik a spokojny..
Značka nie je až tak podstatná, dôležité je, aby taška sedela na chrbát dieťaťa a bol ľahká, nekupovala by som príliš skoro - v lete ešte môže narásť.
Ideálne ísť do obchodov vyskúšať.
Pri zápise by som sa spýtala, aký budú mať systém - nosia všetky veci domov alebo len to čo potrebujú. Podľa toho vyberala veľkosť tašky.
Praktickejšia je aktovka, kde má všetko poruke - nie xy zipsov a priehradok.
Motív univerzálny, aby sa páčil aj o pár mesiacov
Farba radšej tmavšie, keďže tašky sa často váľajú po zemi.
Mám dobré skúsenosti so zn. Stil
https://www.skolske-tasky.sk/aktovky-do-skoly/?...
My máme topgal a nosí ju 3 roky a ešte 4.bude a taška je stále ako nova!
Dcerka je tiež útla
Presne topgal moja ma akoby vak. Je ich toľko, že sa dá len ťažko vybrať. Sú fakt kvalitné
Ahoj, porozmyslaj, ci chces dat dietatu tasku na 4 roky,ci chces v tvare ruksaku, ktora stale pada, a nestoji. Tazko sa odopina.
Moja prva dcera mala taku.
Teraz som kupila stil, aktovku,pre prvacku. Krasne si sama do nej da veci, vyberie veci, ma hrudny popruh, veko ostava otvorene, zatvori sa len proklopenim. Vie si s nou sama bez problemov narabat.
Musi ty vediet co ocakavas. Ja mojej v tretej triede kupim novu. Nemusi mat 4 roky jednu. Ved 6 a 10 rokov je riadny rozdiel.
Moji maju batohy Stil, su lahucke, ergonomicke, dostatocne priestranne - ucebnice, zosity a peracnik maju v jednej priehradke, desiatovy box a flasu v druhej. Uplne vpredu nosia potom max cip, kluce a penazenku. Aktovky mi pripadali strasne robustne a neprehladne, ked je vsetko nahadzane v jednom (ano, nahadzane - aspon u mojich by to tak dopadlo). Synovec mal v prvej triede aktovku, po roku menili za batoh.
Beckmann tasky dobre sedia detom, co su chude / maju uzke ramena. Pre mna neznicitelne tasky. Starsi ju nosil 3 roky. Teraz ju podedil mladsi a stale je v top stave.
topgal a mas to na cely prvy stupen.
BAAGL ma skvele skolske tasky, zmesti sa do nich uplne vsetko, moje deti nosia obidve tasky od nich
Topgal a vydržala cely 1. stupeň