Vtipná humorná veselá kniha pre 8 - 10 ročné dievča

lilitela
19. jún 2020

Ahojte, neviete mi poradiť naozaj vtipnú knihu pre dievča? Cez google mi vyhádzalo príliš veľa kníh, ktoré chcú byť predané. 🙂
Radšej dám na skúseností Vašich detí, tak ak viete, pri ktorej knižke sa Vaše deti narehotali, prosím o tip. Vďaka

gladys_07
19. jún 2020

Dennik odvazneho bojka

rosalie1411
19. jún 2020

@lilitela Pippi Dlhá Pančucha 😊

deti95060810
19. jún 2020

u nás majú dievčatá veľmi odlišný vkus.... čo sa jednej páči ďalšia to nazve blbosťou....😉

pribinak
19. jún 2020

@lilitela najhoršie deti na svete, sú to 3 časti a fakt sranda. U syna v triede to prečítal snáď každý

https://www.google.dk/search?q=najhoršie+deti+n...

lylyjana
19. jún 2020

@lilitela mne sa hrozne pacila kniha Ambra Cierna, ked som bola decko, no pozeram, ze uz je vypredana vsade, tak mozno z kniznice 🙂 ma to 3 casti a to bola prva kniha, do ktorej som sa zazrala (dovtedy som neznasala citat)

simsalabim
19. jún 2020

Dokonala Klara od Futovej. Vlastne vsetky jej knizky su vtipne aj zaujimave.

rybinka84
19. jún 2020

Moja 10 ročná rada číta od Davida Walliamsa

sandrika1986
19. jún 2020

Dennik odvazneho bojka
Grazlik Gabo
Moja sestra upirka
Babka gaunerka
Maxi Einsteinova

m_o_n_c_a_k
19. jún 2020

Viola

m_o_n_c_a_k
19. jún 2020

Inak moja má rada aj Toma Ghatesa. Ma teraz 9. A máme prečítaných tak 5 častí. Je to divoch a to ju baví. Nie je na také úplne dievčenské. Pre ňu je toto zábavné.

mikadooo
19. jún 2020

@lilitela u mojej fičí Gabo grazlik. Výhodou je že to má asi 30 dielov a je to celkom dostupné aj v knižniciach 🙂. Dcéra má 8, zachvíľu 9.

sovica
19. jún 2020

Súhlasím so @simsalabim, knihy od Gabiky Futovej sú všetky vtipné: Hľadám lepšiu mamu, Nezblázni sa, mamička, Brata musíš poslúchať, Nejdem a basta! atď.
- Prdiprášok doktora Proktora - Jo Nesbo
- Ivy Pocket - Caleb Krisp
- Kamoš obor - Roald Dahl