Vraj dcéru kazia spolužiačky

kissymissy
6. okt 2023

Prosim poradte.Dcera je v 4.rocniku. Ma dve kamaratky ta jedna uz od skolky. Ucitelka stale poukazuje nato ze tie dve ju ovplyvnuju zlym smerom. Zhorsila si znamky aj spravanie a pozornost na hodinach. Bol cas kedy som jej zakazala po skole s nimi chodit von z toho som uz upustila kedze v triede to neovplyvnim. Neviem co s tym mam robit uz som jej niekolkokrat dohovarala ohladom tohto..

kittykat22
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kissymissy
autor
6. okt 2023

@kittykat22 ci mi veri meveri to moc meviem asi posudit. Niekedy da na moje slova. Ale v kazdom pripade my spolu travime velmi vela casu ci uz su to vylety dovolenky pozeranie serialov kino toto vsetko spolu absolvujeme . Takze uz fakt neviem cim to bude

kissymissy
autor
6. okt 2023

@kittykat22 a tie dievcata su v podstate jedine kamaratky ako take v triede. Myslite ze viem ovplyvnit to aby sa teda v triede s nimi nebavila? Ja skor pochybujem

tanyan
6. okt 2023

@kissymissy Nemusíš jej zakazovať, aby sa s nimi bavila. Treba podporiť jej schopnosť rozhodovať sa a nenechať sa ovplyvniť. Keď bude mať viac sebavedomia a istoty, tak ju nestiahnu tak ľahko...

kissymissy
autor
6. okt 2023

@tanyan ano to je pravda.ako ale ovplyvnit to sebavedomie? Vzdy bola utiahnutejsia v kolektive a hanbliva

domkakvet
6. okt 2023

@kissymissy treba s nou rozhovor, ze si rada, ze ma kamaratky, ale aby robila spravne veci.