Vianočný darček synovcovi- nápady

lienka9
23. okt 2018

Ahojte vedeli by ste dat nejake tipy co kupit synovcom na vianoce.aby to nebolo nudne :D jeden ma 10 a druhy 7.hlavne starsi uz zacina prechadzat do puberty tak mozno nieco cool,co je teraz moderne medzi detmi 🙂) ja v tom niesom moc zbehla.. oblecenie a knihy netreba radit.dakujeeem

hettinka
23. okt 2018

@lienka9 nás má 11 a na Vianoce dostane stoličku ku klavíru a slúchadla. Keď mal 7, kupovali sme mu lego. Možno aj nejakú hru od ALBI, majú tam toho habadej.

ivett1
24. okt 2018

@lienka9 jeden má už 10 rokov?...to sa radšej opýtaj - buď jeho rodičov alebo synovca ... náš si píše zoznam a má tam aj nový obal na mobil (a link na stránku, aký by asi chcel🙂) , nové bluetooth slúchadlá, kameru ...a 7 ročný? možno dráhu hexbug nano nitro, hot wheels dráhy, lego stavebnice- bionicle, minecraft,atď. spoločenské smart hry napr. tajemný chrám, tučniaci , od albi náučné hry napr. matematika v kocke....alebo možno autíčko alebo robot na diaľkové ovládanie ... alebo nejaké laboratóriá - chemické? atď ...

0silvia0
24. okt 2018

@lienka9 slúchadlami nič nepokazíš, či už do uší na počúvanie hudby, alebo cez uši tie väčšie. Poprípade nejaké ruksaky s nejakou značkou, dajú sa kúpiť aj za cca 20 eur.

sueevelynka
24. okt 2018

@lienka9 a čo takto list Ježiškovy?

sueevelynka
24. okt 2018

@lienka9 moha dcerka ma 6 rokov a takto vuem počom túži.A pýtam sa .

lienka9
autor
24. okt 2018

Dakujem krasne za rady

moniika82
Odpoveď bola odstránená
Zobraz