Vianočný darček pre učiteľku

kajda2211
12. dec 2024

Ahojte
V triede si losovali kto má koho obdarovať a dcéra si vytiahla učiteľku. Učiteľka vravela na rodičovskom, že darček tak do 5€ .... Je to cirkevná škola. Poraďte čo kúpiť ? 🙈

kittykat22
12. dec 2024

@kajda2211 kupovala som poukazku na martinus - dohodla som sa aj s inymi mamickami a nakonec dostala poukázky na 40e od roznych deti.

cyberk
12. dec 2024

Anjelika, hocico na com bude krizik, vsak ked je cirkevna, tak tam sa toci biznis kvalitne, kupis kadejaku blbost s jezisom :D

svetlonos
12. dec 2024

@kajda2211
a musí to byť kúpené? Ak áno pozri sashe, rôzne drevene ozdoby na stromček, maju aj kriziky, vlnenych ci látkový anjelov - napriklad Zuzla. Ak si z BA, na Novácke su teraz viacerí predajcovia zo sashe. Určite najjednoduchšie do 5e. Alebo jup gorily a urobte ruženec doma.

saxana000
12. dec 2024

Sviecku

dankabetka
12. dec 2024

@kajda2211 ahoj, my sme teraz s detmi tvorili sviecky z medovych plastov ( je sice pravda, ze som ich objednavala este v novembri) a teraz ich rozdavame po kamaratoch, kolegoch, rodine a aj do skoly bude brat na vianocny jarmok...tak len taky napad - sviecka z medoveho platu alebo vcelieho vosku 😉 cez vianoce sa spali a vonia.... 🙂

madeincssr
12. dec 2024

A ked sme pri voni Vianoc, poznate vonne "bylinkove" kuzeliky (zapalia sa a tleju), tzv. frantisky? Niekto ma tuto vonu (v rozumnej intenzite) na Vianoce rad.

oceanahory
12. dec 2024

Suhlasin so @svetlonos. Nejaku peknu handmade vianocnu ozdobu na stromcek, kludne s nabozenskou tematikou,vid. napr. nizsie. Podla mna lepsie, ako nejaka soska, ktora jej zalahne doma iba prachom.

monsterablue
12. dec 2024

@kajda2211 caje, alebo nieco od Mixit.

1ryba
15. dec 2024

Že tej učiteľke nie je trápne.