Ahojte
V triede si losovali kto má koho obdarovať a dcéra si vytiahla učiteľku. Učiteľka vravela na rodičovskom, že darček tak do 5€ .... Je to cirkevná škola. Poraďte čo kúpiť ? 🙈
Anjelika, hocico na com bude krizik, vsak ked je cirkevna, tak tam sa toci biznis kvalitne, kupis kadejaku blbost s jezisom :D
@kajda2211
a musí to byť kúpené? Ak áno pozri sashe, rôzne drevene ozdoby na stromček, maju aj kriziky, vlnenych ci látkový anjelov - napriklad Zuzla. Ak si z BA, na Novácke su teraz viacerí predajcovia zo sashe. Určite najjednoduchšie do 5e. Alebo jup gorily a urobte ruženec doma.
Sviecku
@kajda2211 ahoj, my sme teraz s detmi tvorili sviecky z medovych plastov ( je sice pravda, ze som ich objednavala este v novembri) a teraz ich rozdavame po kamaratoch, kolegoch, rodine a aj do skoly bude brat na vianocny jarmok...tak len taky napad - sviecka z medoveho platu alebo vcelieho vosku 😉 cez vianoce sa spali a vonia.... 🙂
A ked sme pri voni Vianoc, poznate vonne "bylinkove" kuzeliky (zapalia sa a tleju), tzv. frantisky? Niekto ma tuto vonu (v rozumnej intenzite) na Vianoce rad.
Suhlasin so @svetlonos. Nejaku peknu handmade vianocnu ozdobu na stromcek, kludne s nabozenskou tematikou,vid. napr. nizsie. Podla mna lepsie, ako nejaka soska, ktora jej zalahne doma iba prachom.
@kajda2211 caje, alebo nieco od Mixit.
Že tej učiteľke nie je trápne.
@kajda2211 kupovala som poukazku na martinus - dohodla som sa aj s inymi mamickami a nakonec dostala poukázky na 40e od roznych deti.