Vianočné darčeky pre 8-ročné dievča

24. sep 2022

Ahojte baby, už je tu koniec septembra a tak načase založiť diskusiu o darčekoch 😁 Tak čo idete kupovať pre dievčatka vo veku približne 8 rokov? Hračiek mame kvantum a tak by som rada konečne niečo rozumné. Tablety, mobily, plejko a pod. určite nie.
Jedine čo mi napadlo je lego.

aeruginosa
24. sep 2022

Kniha, spolocenska hra, korcule napr. …

maminkadeticiek
24. sep 2022

Ej,toto je presne akonu nas,tak som zvedava ake pridu typy.

autor
24. sep 2022

@aeruginosa spoločenská hra aká napr? Mame ich tiež dosť.
Veci na športovanie takisto (lyže, bicykel, korčule).

martinals
24. sep 2022

Tak tu pripináčik, tiež ma to zaujíma 📌

babababka
24. sep 2022

Staršia vnučka bude mať v januári 9r.Na Vianoce jej Ježiško prinesie od nás rozšírenie Lego friends,parádne šaty a pulover.Na narodeniny pôjdeme na 1 dňový výlet do Brna.

mariaveronikag
24. sep 2022

moja krstná dcérka má tiež má tiež 8 rokov a má rada maľovanie podľa čísel a zároveň všetko na tému jednorožcov, tak na Vianoce dostane toto : https://www.zuty.sk/malovanie-podla-cisel-elf-a...
Neviem, čo sa chystajú kúpiť jej rodičia, ešte ani oni sami nevedia.
Momentálne ju baví táto spoločenská hra : https://www.agatinsvet.sk/akrobat-spolocenska-h... 🙂

kaktusik007
24. sep 2022

zo spolocenskych hier v 8mich rokoch je uz vela na vyber, azul, zoo, ale moji davali aj v osmich rokoch Hogwarts Battle - ta je teraz aj dokonca prelozena do slovenciny 🙂 potom je super Divukraj, to by tiez uz mohla dat.

simona20201309
24. sep 2022

To fakt potrebujete radiť co mate kúpiť vlastným deťom? Neviete čo ich poteší, čo ich baví, k čomu inklinujú? Nechápem.

miadi
24. sep 2022

Moja bude mat na vianoce 7.5r.. tvrdi ze hracky nechce ale viem ze dake drobnosti ju este potesia ako Lego puzzle nausnice . Novy name tag na kufor v tvare draka z filmu toothless.. novy kufor ona je viac na cestovanie.. plavky ( na dovcu cez prazdniny) a chcela by novy tablet ( tiez sa zide do lietadla) A tie dye kit na batikovane a take sady na tvorenie ma rada . 😀

karolinka1991
24. sep 2022

Pripinam sa 😇

autor
24. sep 2022

@simona20201309 Hej fakt som taká úbohá matka že potrebujem poradiť čo mám kúpiť vlastnému dieťaťu, vieš keby som bola dokonalá matka ako ty, že pri každej detskej reklame s očakávaním hladím svojmu dieťaťu na oči či jej náhodou nezažiaria 😂 tak túto diskusiu nezakladam.
A teraz vážne. Viem po čom moje dieťa túži, ale nie so všetkým súhlasím a tak čakám že možno nejakú mamku tu niečo rozumne napadne. A tak teda ak nevieš odpovedať na otázku alebo si otázku nepochopila tak choď rýpať do inej diskusie 😘

janulik2008
24. sep 2022

Malá má síce 7 ale dostane tablet

martinals
24. sep 2022

@simona20201309 každá mama svoje dieťa pozná, no nevidím nič zlé na tom nechať sa inšpirovať aj niekým iným. Pred Vianocami tu bude XY takých diskusií.

simona20201309
24. sep 2022

Ja TV nepozerám vôbec, ale presne viem, čo, práveže sa musím krotiť. Keď sa dieťa rado hra v kuchynke, dokúpim nejaké riady, ... keď vidí, že že sa v poslednej dobe zaujíma o zvieratka, kúpim nejakú zverolekarsku sadu, keď babiky, nový kočík, alebo šaty pre bábiky. Keď rozmýšľam nad spoločenskou hrou, pozerám podľa veku a vyberám. To co ti môže napísať Anča že baví jej Dura, nemusí sadnúť tvojej.
Ako majú cudzí ľudia vedieť, čo tvoju baví? Mňa všeobecne vytrácajú tieto témy, ,,ako sa hrať s dieťaťom, ako tráviť deň, čo mu kúpiť..."
V dnešnej dobe?
Je kopu hier, kreatívnych sad. Nemáš vidieť reklamy v TV ale svoju dcéru na koberci, s čím sa hrá a co ju baví 🙄

simona20201309
24. sep 2022

@martinals ďakujem za info, obrnim sa a nebudem reagovať 😀
Chapem, keď sa niekto nevie medzi niečím rozhodnúť alebo vybrať značku, alebo či sa to oplati...inak to je pre mňa nepochopiteľné.

autor
24. sep 2022

@simona20201309 Ok tak sa čuduj ďalej. Nič tvojim dotazom na zmýšľaní druhých nezmeníš a že teba to vytáča to je tvoj problém.

mandinka
24. sep 2022

Moja je veľká knihomolka, len naš príbytok nerastie s množstvom kníh, takže dostane čítačku e-knih.

petkavka
24. sep 2022

Dcerka dostala Barbie domcek. Doteraz sa hra 🙂

ada85
25. sep 2022

Ja mám síce mladšie dcéry ale staršiu baví kúzelné čítanie