Dobry den, prosim Vas kto ma skusenosti s touto skolou? Ako je to s jazykmi a s celkovym pristupom ucitelov? Dakujem za odpoved.
Suhlasim, tiež som chodila na tuto skolu a bola som v nej neskutocne spokojna. Ak by som byvala v Petrzalke! urcite by som nad nou naozaj vazne rozmyslala... 🙂
moja mama na tejto škole robí a aj ja som sem chodila a nestažujem si
Bazén tam nikdy nebol 😀 to sme chodili ked tak na inú školu,ale školský dvor má a dosť veľký. Neponúkajú možnost prízsť sa pozrieť na nejaký Deň otvorených dverí pre bud.prváčikov??
@eaka Hmm, pozrela som aj ja na stranku,ale musím na chvíľku odísť... tak keď tak tam skús zavolať,či sa dá prísť pozrieť...no pokiaľ bývaš blízko.. skús dať dieťa na zápis a pritom prípadne pozrieť aj inú školu a ak aj nebudaš náhodou spokojná po prvej triede presunieš drobca inam.. 😉
viete niekto viac o tejto skole? pozeral som ju na internete. mala by mal nejaky vymenný program, neviete ci je to stale aktualne?
maju tam nejake rozsirene jazyky od prveho rocnika? aj za priplatok moze byt...
ako je to s kruzkami na tejto skole?
@eaka Prepac, ale uz nechodim na modry konik, preto som si nevsimla Tvoju otazku. Nakoniec sme vybrali sukromnu skolu esprit na dlhych dieloch a sme max. spokojni. 12 deti v triete druzina v anglictine, dcera sa za kratky cas vela naucila z anglictiny, perfektny pristup ucitelov, hned reaguju aj na poziadavky rodicov..... Dcera nechce aby som pre nu skorej chodila do druziny, velmi rada tam chodi.
neporadim ti as tak vela mam 22rokou a chodila som na tu skolu vtedy bola super ale neviem aka je teraz 🙂