Vans školské tašky - skúsenosti

ivetoy
23. mar 2024

Ahojte, chcem sa poradiť, dcéry by si priali Vans školské tašky, niečo naska na internete, niečo sme videli na predajni, ale za ntu cenu mi prišli strašne lacné, nekvalitné, tenké. Neviem veľmi pochopit túto značku, je drahá a aj tenisky my neprídu vôbec pohodlné.
Mate niekto konkrétne túto tašku ktoru sme nasli? Vedeli by ste poslať nejaké recenzie? Ďakujem krásne za rady.

princess59
23. mar 2024

@ivetoy ja som to kupovala krsniatku, ale teda je to obyčajný batoh.... Okolo ergonomie to ani nešlo ale zase ruku na srdce, každému pubertakovi je to jedno.... Mohlo by to vyzerať kadejako hlavne že je to Vans a Jordan .... Viac tie decká nezaujíma 🙈

ivetoy
autor
23. mar 2024

@princess59 😅😅tak

pinkgirl
23. mar 2024

Sú to ruksaky na imidž nie funkčnosť/výdrž. Ak má do školy pár krokov, kľudne, alebo na voľnočasové aktivity. Ale na plnú tašku zošitov, učebníc a pracákov to nie je.

katica06
23. mar 2024

@ivetoy moje majú tieto, jedno 3r druhé 2,5r zatiaľ problém nebol

rude_baby
24. mar 2024

Ja mam tenisky, dobre sa mi v nich chodí, ale cenu majú prestrelenu a kvalita nič moc teda... 🤷‍♀️Fakt rýchlo sa zoderu, stratia farbu, ale pri dieťati to na jednu sezónu, kým vyrastie noha, je asi jedno...

dzejsik
24. mar 2024

@rude_baby mne tie tenisky drzia celkom dlho, su to jedine sirsie platenky v prednej casti, co som zatial objavila a netlacia ma … sestra si ten batoh kupila v nejakej dobrej cene a nosi aj do skoly, ale presne je to taky batoh pre SS/VS studenta, ked sa toho nosi podstatne menej so sebou

sidicek
26. mar 2024

Mame zatiaľ pol roka a v pohode , podľa mňa pre väčšie dieťa, co už nenosí toľko kníh,môže byť .Práve včera som si ho skúšala a porovnávali s topgal taškou a veľký rozdiel som necítila.Moj inú nechce a bol šťastný prestastny keď ho dostal.Ani dráhy nebol okolo 25e som kupila

ivetoy
autor
26. mar 2024

@sidicek budúca 7 a 4..neviem ci nebude malá

sidicek
26. mar 2024

@ivetoy 7r úplne v pohode, môj je 5. a veľa deciek už má takéto tašky typu vans.Vo 4. Mali ešte veľmi veľa vecí , to mal klasickú topgalku