V ktorej škole v Bratislave sa neučí klasicky?

styrizuby
28. feb 2020

Ahojte, prosim vedeli by ste mi poradit zakladnu skolu v BA, kde sa neuci klasicky. T.j. skusanie na zaciatku hodiny, opisovanie poznamok z tabule, doma namemorovanie uciva. Kde by sa podporili deti v tom, co im ide lepsie a to co im ide horsie by nemuseli dohanat na ukor casu, v ktorom by sa mohli rozvijat v tom, co ich prirodzene pritahuje. Dakujem velmi pekne.

mimikas
28. feb 2020

@styrizuby Felix, Narnia, Skolicka. Wonderchool, Esprit. Zalezi kolko si ochotna platit skolne a ci ti zálezi na lokalite skoly. Moj starsi je druhak vo Felixe

nnnuuunnn
28. feb 2020

@mimikas Ahoj, a ste tam spokojni asi predpokladam vo Felixe. Preco ste volili tuto skolu? V com je lepsia? Tiez nad nou uvazujeme, ale bude to aktualne az o 2-3 roky u nas.

stormie
28. feb 2020

@styrizuby ako pise @mimikas + mna napadla este Edulienka (vpodstate homeschoóing ale neucis dieta ty doma ale chodi sem)
@nnnuuunnn odporucam den otvorenych dveri. Nam s mm padla sanka, uz len ta atmosfera tam je ina ... u nas to bola voba cislo 1 ale nakoniec sme si to rozmysleli koli dochadzaniu koli ich planom sa stahovat do slnecnic

tortelinka
28. feb 2020

@styrizuby my sme v spomenutom vyššie Esprit

luzzia
28. feb 2020

@styrizuby este walfdorsku si skus pozriet.

styrizuby
autor
28. feb 2020

Wau, velmi pekne vsetkym dakujem. O niektorych som vobec nepocula. Pozriem sa na ne. A mate v niektorej z nich deti? @tortelinka vy ste v Espirit, ste spokojni? Musim pozriet aj lokality tych skol, my byvame teraz na Kolibe. @miminkas vy ste zase vo Felixe? Ako sa Vam tam paci?

tortelinka
29. feb 2020

@styrizuby esprit je na dlhých dieloch

egiginka
14. apr 2020

@styrizuby nas sa to tykalo tento rok. Uz sme vybrali...🙂 Pre mma co pises bolo dolezite tiez. No do Edulienky a mlotriedok uz posli prihlasky aj keby ste tam nesli!!!!, ale inde mas cas🙂... odporucam ti to riesit v tom ricniku pred predskolou, alebo zaciatkom predskolskeho. Skoly pribudaju, skolstvo sa meni ... do v tedy je dolezite aby si si jasnila, ze ako si na tom s dochadzanim, treba brat fo uvahy, ze dieta uz kludne v 4 tr bude dochadzat same. Samozrejme financie; potom hodnoty napr Narnia je krestanska, potom system vyucby, naroky na ziaka. Prostredie, povet deti... atd to kazdy rodic ma ine. A potom samozrejme aj tvoje dieta . Pokial tvoj bude velmi sikovny, alebo bufe mat intelekt vyssi tak zase budes na tie skoly inak pozerat, ako pri dietatku co bude potrebovat cas a klud a " vlastne tempo"... myslim si, ze uz aj par statnych zs je fajn a aj ti novi mladi ucitelia, tak tahaju statne zs inym smerom. Tak uvidime co bude o 3r, ale stavim sa, ze to bude uplne ine ako teraz. Ja tiez o 3r budem davat dcerku mladsiu do skoly.

lea20
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renesaince
30. mar 2022

Ahojte, dámy, tie, ktoré máte skúsenosľ s Edulienkou, neviete mi, prosím, povedať, aké majú školné? Neviem sa k tomu dopátrať, osobné správy oni asi moc neriešia. Ak to nemá byť verejná informácia, pokojne mi napíšte súkromnú správu.
Veľká vďaka za odpoveď

zooeynka
30. mar 2022

@renesaince tak toto by aj mna zaujimalo....ked nahodou zistis dak vediet prosim. Pokial viem, je to indivindi inak by nemali dovod nezverejnit sumu skolneho

dexemposupoplex
23. mar 2023

@renesaince
@zooeynka damy,dozvedeli ste sa,ake je skolne?urcite teraz bude vyssie,ale s akou sumou clovek ma ratat.Dakujem

zooeynka
24. mar 2023

@dexemposupoplex mna to potom prestalo zaujimat, dieta nastupilo do normalnej ZS, ktoru mame blizsie ako edulienku....