V akej hodnote je podľa Vás darček pre pani učiteľku tak akurát?
Co je toto za nezmysel davat niekomu darceky za to ze si robi svoju pracu. Pride mi ze v nemocniciach sa to uz vytraca ale v tom skolstve stale. Davate darceky aj postarke? Soferovi v mhd?
@really8 tiež si hovorím. A ešte keď dostane miliok kvetov a neviem akých somarin
@gabriela2952 sak toto. Este ako tak triednej, ktora neviem co robila, organizovsla vylety alebo sa nejak zapajala ale ze si niekto odbije svojich 45 minut?
nie je to predsa povinnosť. Ja dávam za moje deti kvietky, pretože sme ich pani učiteľkám naozaj vďační, za to čo pre nich robia. A hlavne po zlej skúsenosti s inou učiteľkou. Ale sú ešte na prvom stupni. Ja som učiteľka na strednej škole a úprimne ma poteší, keď ma decká objímu. Viac ako čokoláda 😅
Darček pre pani učiteľku - čo si myslia samotné učiteľky a kde v skutočnosti naše darčeky končia
https://najmama.aktuality.sk/clanok/2CEOAwj/dar...
@gabriela2952 aj tie kvety koncia vacsinou v cintorinoch na hroboch 🫣 mam rodinu plnu ucitelov a teda hroby mojich starych rodicov asi nikdy neboli bez zivych kvetov 😅.
A preco? Ved to je v podstate rovnaky uplatok ako ked das lekarovi obalku... takze uprimne, podakovat.
Choď na konci školského roka za ňou, poďakuj sa jej za celý školský rok, podaj ruku. Toť vsio. Ak veľmi chceš, kúp jej čaj alebo malú kávičku.
Ak nechceš nič kupovať, choď sa poďakovať a vezmi aj svoje dieťa a obdaruje ju niečim, čo vyrobí pre pani učiteľku samo - to ju poteší najviac zo všetkého.
Keby som bol ucitel, potesili by ma blocky (poukazky) na naftu/benzin 😁. Nieee, teraz vazne: ked nie kvietok, tak nieco rucne vyrobene dietatom, alebo rodicmi (slane pecivko - pagaciky, slimaky, cosi listkove slane... v zborovni alebo na zaverecnom posedeni ucitelov ocenia), alebo darcekova poukazka knihkupectvo, DMka...
Na otazku autorke - nikdy som nejako neriesila, ze v akej hodnote, ale napriklad tento rok (dcera siestacka) sme kupili take male Hoomi rastlinne terarium za dvacku, plus dokupim nejaku malu bonbosku alebo cokosku.
Mne sa už zda že s tými darčekmi sa to už začína prehanat
Nech sa deti zlozia po 1€ na kyticu + bonbonieru a hotovo. Neviem preco teraz kazdy zvlast nosi. Ved ta ucitelka je z toho potom na prasky. Doma ma zbytocne 20kvetov, 5cokolad, 6 kav, 7 sosiek, atd.
myslis za triedu ci za tvoje dieta?