Prosím vás poradilo by ste nám s touto úlohou. Ďakujem Vám krásne
Cholitko prepáč omylom som vymazala odpoved ani neviem ako …baby myslite že môžeme nechať to prvé okienko voľne a doplniť len 1,2,3? Ďakujem
chudak prvaci ked ani par dospelych nevie spojit hlavy 😂
Zavisi od toho, ake cisla vedia deti pisat. Predposledny riadok moze byt aj 2, 3, 4, 5 a posledny 6, 5, 4, 3. No a treti od konca uplne hocijake styri po sebe iduce cisla.
@vieraptk tak sme to spravili len neviem leno nulu sa ešte neučili uvidíme 😊
@ivka225 učili sa písať len 1.2,3,4 preto som sa prišla poradiť
@viestta vôbec takéto cvičenie ešte nerobili nie som hlúpa aby som dieťaťu vysvetľovalo niečo iné ako pani učiteľka
Kde pisem, ze si hlupa?
@vieraptk tiez by som to takto dala..aky je to zosit? Tiez mam orvacku
Odfot zosit ci nemame taky
V zadani sa pise V SPRAVNOM PORADI zeny...
Postupnost 4123 je spravna? Nie
Neucili sa nulu, ale ulohy mozu byt brane ak tak, ze skusaju, ci ziaci vedia aj nieco navyse, preco nie
hej daj pls vediet kokso to su veci aj ja doma stale bojujem ale s Hejneho uplne uplne uplne ta chapem ❤️
Uplne "uzasne" take ulohy...ked nebrali 0, tak ju tam nedavajte...cisto popletu deti aj rodicov 🤦♀️
Mne sa nič od vydavateľstva tak tik nepáči, príde mi to ako zosity z lidlu ,tie pracaky zamna katastrofa .Tiež mi príde cudne ,ze sa neucia 0?véd vždy sa učila 0 a vždy číselné rady keď deti dopĺňali začali 0 aj toto cvičenie je podla mna myslene tak že tam bude aj 0.
0 1 2 3
Su to ciselne rady, vzsotupne a zostupne