Ahojte mamičky. Chcem sa spýtať, aké učebnice majú vaše detičky v školách, prípadne aké učebnice odporúčate pre začiatočníkov, prváčikov ? Ak sú tu aj nejaké učiteľky, tak budem rada, ak mi dajú info, ako sa im pracuje s tou ich knihou. Ďakujem za všetky odpovede. 😉
ja som učila z English Quest 1, ku každej knihe je aj CD, na ktorom sú rôzne úlohy týkajúce sa slovnej zásoby, príbehy...pracovný zošit som žiakom neobjednávala ,len som si z jedného prekopírovala to, čo som potrebovala...v metodickej príručke sú aj testy na posluch, ja som bola celkom spokojná s touto učebnicou.....potom s druhákmi som išla z English Quest 2
Ja učím z Chatterbox - Starter alebo First Friends 1. Obidve sú OK. Málo písma, obrázky. Pekne sa dá s nimi pracovať aj keď nevedia čítať. K obidvom sú pracovné zošity, CD, Teachers Book.
Moja dcera je druhacka a ucia sa z knihy Busy Bee 🙂
Prváška Busy Bee to isté aj tretiačka len č.3
ja mam prvaka a učia sa z Chatterbox - starter. sme spokojní. z Busy Bee sa učili v škôlke
Dakujem vam za odpovede 🙂
aj nasa prvacka ma busy bee, rozdiel medzi skolkarskou verziou a skolackou mi pride minimalny, tempo ktory napreduje je sialene pomale, ale bez schopnosti citat v anglictine asi ani vela ziadat sa neda
Ja mám prváčku a učia sa z knihy+pracovný zošit Busy Bee 🙂