Ahojte, je tu niekto, komu bola na rodičovskom združení pridelená "funkcia" triedneho dôverníka?
Čo aspoň približne táto pozícia obnáša?
Ďakujem.
si myslim, ze treba mat hlavne prehlad, co sa deje, ci sa planuju nejake akcie a takto. pretoze rodicia by sa mali obracat na teba, ked budu mat nejake otazky. a ty si to zase vies odkonzultovat s ucitelkou.
áno ja som tak vyfasovala túto funkciu...bolo to síce ešte dávnejšie pri synovi ,ale ocitla som sa v triede kde NIKTO z rodičov nemal záujem a tak pani učiteľka určila jedného otecka ale keďže on bol kamionista tak som ako druhá v poradí padla ja...
ako povinnosti nič čo by sa nedalo zvládnuť... sem tam porada na úrovni školy...
Ja som teraz u nas v skole, vacsinou je to aj funkcia zapisovatela ale nemusi byt. A raz maximalne dvakrat do roka je stretko vsetkych s riaditelkou. Nic mimoriadne.
Ja som sa tiež dostala k tejto “funkcii” lebo nik nechcel a teda vidim ze rodicia komunikuju s triednou ucitelkou kazdy zvlast tak asi okrem tych par porad dokopy o nic nejde 🙂
u nas na skole je to najma funkcia v stretavani sa so zastupcami obcianskeho zdruzenia pri ZS a potom informovanie rodicov v triede, u nas informuje triedny dovernik cez edupage (napr. u nas sa organizuju vianocne trhy, nejake aktivivity na den deti a vytazok z tychto podujati ide potom do toho obcianskeho zdruzenia)
alebo ked sa deje nieco dolezite na skole, pripadne ak ho triedny ucitel oslovi, tak kontaktuje rodicov
niektori triedni dovernici su "akcni", viem, ze u kamosky maju aj whatsup skupinu, kde diskutuju rodicia o hocicom, napr. co dostali na DU, ak niekto nebol v skole a pod.