potrebovala by som poradiť čo potrebujú tretiaci na výtvarnú výchovu. Každý rok sme dostávali papier so zoznamom pomôcok čo mi veľmi pomáhalo 🙂 , tento rok si len napísali do slovníčka: Výtvarná výchova - krabica formát A4, Telesná výchova - plátenné vrecko. Takže budem veľmi vďačná za každú radu.
neviem či ti poradím úplne správne ale ani ja som pri dcére nevedela čo presne potrebuje ale dala som jej zatial toto a ak bude treba dokúpim: nožnice, lepidlo, farebné papiere, výkresy 30 ks A4 a 10 ks A3, vodove farby, temperove farby, nádobu na vodu, štetce, plastelínu, lepidlo, a paletu na temperové farby ak som aspon trošku pomohla budem rada 🙂
napisem ti nas zoznam:
40 ks výkresov A4, 2ks farebné papiere, lepidlo, nožnice, vodové farby, štetce, nadobka na vodu, náčrtník, plastelína
ďakujem veľmi pekne za rady 🙂 aspoň budem mať predstavu čo treba doplniť... vidno že som cez prázdniny z hlavy úplne vymazala slovo škola... 🙂 v nedeľu večer som sa dokonca hlboko zamyslela, že či dostali na konci školského roku knihy 😀. Po Samkovom: áno, čo si nepamätáš? som to zaklincovala otázkou: a nevieš kde sme ich dali?? 😀
chcela som sa ešte spýtať...koľko hodín cudzieho jazyka majú vaši tretiaci? my sme mali minulý rok len jednu hodinu, teraz už tri...
@s_i_s_a podľa mňa to isté,čo aj vlani ....ak by niečo chýbalo,tak učiteľka určite odkáže 😉 ...alebo napíš do slovníčka,že poprosíš zoznam pomôcok,nech sa deti spýtajú 🙂
my sme dávali: voskovky,nožnice,lepidlo,plastelínu,vodové farby,3 štetce, temperky,nádobu na vodu,igelit na stôl,veľké staré tričko ako zásteru(aby nebol špinavý),farebný papier, 20výkresov A4 + 10 výkresov A3