Trest za zlé vysvedčenie

30. jún 2021

Ahojte.
Myslite, že je správne keď som dostala trest za zlé známky?

att123
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
nafka0483
30. jún 2021

Ak su tie zle znamky kvoli lajdactvu, nezaujmu, nedostatocnej priprave a pod., tak ano.

Ak su kvoli tomu ze nech sa snazis najviac ako vies, zaujimas sa a robis vsetko co sa da a aj tak nie si schopna ucivo dostatocne pochopit a naucit sa to lepsie, tak nie.

bozenka9532
30. jún 2021

Nie,ucis sa pre seba....
Moje deti som nikdy netrestala za zle znamky,za dobre som samozrejme odmenila, za zle nedostali nic,ani trest...

gdpr
30. jún 2021

Nie, to aké dieťa má známky na vysvedčení je aj vizitka rodiča ako sa o to zaujímal počas celého pol roka-roka.Takže ja by som dala trest rodičovi, že nato kašľal a nie dieťaťu. Dieťaťu len počas školského roka kde by bola šanca to zlepšiť a opraviť.

syslik81
30. jún 2021

zalezi kolko ma "dieta" rokov... predpokladam ze niesi v prvom stupni a si uz dostatocne velka na to,aby si prijala zodpovednost ..ak chces cely zivot manualne pracovat a nic nedosiahnut len sa stazovat na forach tak si na spravnej ceste ... mala si dost casu znamky si opravit alebo si uvedomit na com viac zalezi ... to ze ta potrestali znamnea ze si ich sklamala ... keby na teba kaslu tak by sa na vysvecko ani nepozreli ... miesto ukazovania prstom na druhych sa radsej zamysli sama nad sebou

sissy27
30. jún 2021

podľa toho aký trest a aké vysvedčenie... ak sa dieťa fláka, nepripravuje sa do školy, tak je určite trest na mieste, ale osobne si myslím, že toto mali rodičia riešiť priebežne riešiť počas roka, keďže vysvedčenie je len súhrn celoročnej práce v škole. V podstate by nemali byť prekvapení, veď hádam vedeli, ako sa ich dieťaťu darí alebo nedarí počas roka.

nafka0483
30. jún 2021

Ja suhlasim s tym, ze rodicia pocas roka museli byt informovani o znamkach, ale zalezi aj na tom ake stare je dieta. Ak nebol zaujem a snaha o zlepsenie, tak povazujem primerany trest za spravny.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
macekovam
30. jún 2021

aky trest si dostala?

viera
30. jún 2021

Nie.Zle alebo dobre znamky nezarucuju v zivote nic.

jana_vaj
30. jún 2021

Koľko máš rokov? Prečo boli zlé známky? Flákala si to alebo čo bol problém?

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dilino
30. jún 2021

Ty si prišla odkiaľ halooo-haloo Korona ako sviňa a online vyučovanie ti dačo hovori asi nie lebo si zrejme zaspala dobu jasne že môže mať zlé známky a neni lajdačka školy boli zavrete a vyuka online katastrofa des horor nočna mora veľa rodičov. A okrem toho ty ako rodič na dieťa a na dochadzku dozeraš či si sa teraz na konci školskeho roka prebudila . Keby chodili do školy a nechce sa učiť pochopim ale skoro rok školy zavrete úplna izolacia žiadný kamaráti žiadne krúžky nič a ty sa pýtaš dementnu otázku či dať trest čo tak vyrieši trest.Ci odrazu bude ako vymenena.Zamysli sa nad sebou namiesto tresu pre dieťa.

autor
30. jún 2021

@dilino Ja nie som rodič , ale žiacka 🙈

sovica
30. jún 2021

Autorka, koľko máš rokov resp. ZŠ, či stredná/gymnázium? Aké bolo vysvedčenie (hlavne tie "zlé" známky) a aký trest si dostala?

gdpr
30. jún 2021

Tak, po tom, čo si napísala ( a ako vidím už aj vymazala) si myslím, že trest čiastočne bol na mieste aj keď stále som toho názoru, že mali to podchytiť skôr keď bola šanca to zmeniť ale na druhej strane ty si o ich podmienke nemať ani jednu 4 vedela dokonca ti vybavili doučovania a až tak veľa od teba nechceli a nebol to trest najmä kvôli klamstvu?

gdpr
30. jún 2021

@sovica autorka vo vymazanej správe písala, že má 13 nemala mať ani jednu 4, čo aj tvrdila rodičom, že mať nebude ale nakoniec ich má 3. Rodičia jej tak isto vybavili doučovania na ktoré nechodila a aj sa jej snažili pomôcť.

autor
30. jún 2021

@gdpr to som si vymyslela 🙈😁 preto som to zmazala 🙈😂😂

gdpr
30. jún 2021

Ale aspoň si sa dobre zabavila? 😂

sense
30. jún 2021

Koľko máš rokov, aké si mala známky, prečo si mala také známky, a aký trest si dostala

gdpr
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
gdpr
30. jún 2021

@sense mám pocit, že celá táto diskusia je vymyslená 😂 keď si už jednu odpoveď tu vymyslela.

autor
30. jún 2021

@gdpr Nevravím že cela, ale keď som raz niečo zmazala mohla by si byt empatická a nepísať 😁

autor
30. jún 2021

@gdpr proste vek a aký trest som dostala zo mňa nevytiahnete nikdy 😁

gdpr
30. jún 2021

Tak keby to bola pravda prečo by si si vymýšľala? 🤔 Ale vlastne mne je to aj jedno, len keď chceš od niekoho názor alebo radu alebo pomoc tak nie je vhodné klamať. 😉 A ja len píšem, že podľa mňa je to vymyslené a dôvod. Nech každý si na to vytvorí sám vlastný názor. 🙌🏻

gdpr
30. jún 2021

Prečo by to mal niekto z teba ťahať?! Každému to je jedno kebyže nezaložíš túto diskusiu nikto ani o tom, že nejaký anonym dostal trest za vysvedčenie nevie. Ale tak prepáč, že ti chceli ľudia pomôcť a brali to vážne a pýtali sa ťa na vek a trest aby ti dali, čo najobjektívnejšiu odpoveď.

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tncka
30. jún 2021

@dilino korona je len vyhovorka pre lajdacke deti a rodicov. Kto chcel sa naucil. Moznost je vzdy len sa treba zariadit. Ale kto na to zvysoka s.al,teraz ma aspon dobru vyhovorku lebo korona!🤣🤣🤷‍♀️

gdpr
30. jún 2021

@taskataska ževraj sa jej nato pýtal otec prečo klamala a dostala 2 na zadok (ale je to klamstvo)

autor
30. jún 2021

@gdpr to máš odkiaľ toto? 😂😂