Mamičky prosím Vás, tie co mate skúsenosti, poraďte.. Syn nastupuje do 1.triedy a nevieme sa rozhodnúť medzi týmito taškami.. Bagmaster, alebo topgal.. Topgal sa nám zapáčila jedna, ktorá je určená ale až od 2.rocnika do 5.rocnika..pisane je ale, že od 125cm.. Syn má 130cm.... No páči sa nám aj ta bagmaster, len sa bojím ze sa zvnutra bude trhať látka
@lady6161 máme topgalku uz druhu, kedze dieta je uz vo vyssom rocniku. A ja som maximalne spokojna s kvalitou. Prvu nosil 3 roky a bola bez jedinej chybicky (menili sme iba preto, ze potreboval trosku väcsiu), druhu uz ma dva roky a stale vyzera ako nova. A aj dizajnom a vyberom motivov sa mi pacia.
@lady6161 Moje baby maju Bagmaster od piatej triedy, po prazdninach idu do osmicky, budu mat stale ten isty batoh a je ako novy a vlacia ho teda riadne tazky.
Máme Topgal. Som spokojná. Ale kupovali sme v kamennom obchode,syn viaceré vyskúšal aj Topgalky a vybrali sme tú, čo mu najlepšie sadla.
Do prvého ročníka by som kúpila z týchto Bagmaster, pretože má jednoduchšie otvíranie a zatváranie, dieťa sa ľahšie zbalí a rýchlejšie nájde to čo hľadá al v tých priehradkách so zipsami, taký batoh až neskôr.
To vôbec nevadí že píšu že je od 2.rocnika. Topgal je úplne v pohode.
Moje deti majú iba toppgal akurát včera sme objednali dcére novú tašku ,ale to kvôli tomu ,že ide už na druhý stupeň tak som chcela väčšiu.Tu čo má nie je nič tej taške .My tie tašky posúvame sociálnej slabsej rodine aj po synovy aj po dcérke.Tam.si ich ešte posúvajú medzi súrodencami.Syn má síce tretiu ale je siedmak a už ju má tretí rok snáď s nou ešte potiahne aspoň na strednú školu.Raz sa nám stalo ,že sa nám pokazila kým bol syn v prvej triede alebo druhej už sú nepamätám presne ,ale odisli mu tam zipsy ani opraviť sa to nedalo.Ale ostatné sú super a to syn má riadnu náklad v taške
Prvak moj ma topgal. A kupila som rovno tu od 2. Rocnika. V pohode zvlada, ved tam nosi peracnik, 4 zosity a desiatu. V okoli topgaly vynosili cely prvy stupen.
... ku priehradkam, v jednom ma zosity a peracnik, v druhom desiatu a v tretom puzdro na okuliare. Uplne s prehladom, neriesi, co je kde....
Magnetické zapínanie na Bagmasterke je super v porovnaní so zipsami na Topgalke.
Každopádne všetko je vec vkusu. Nech kúpiš ktorúkoľvek z týchto dvoch tašiek, urobíš dobre. Bagmaster i Topgal sú TOP české značky .... netreba zabudnúť ani na Emipo a Stil.
druha je lepsia dieta len zazipsuje a je.bprvu nusi zvrchu zatvarat a otvsrat a bude mu to zavadzat pri vkladani veci do tasky