Tlačíte deťom zbierky úloh?

kubko01
9. sep 2020

Prosim Vas tlacite niekto do skoly detom zbierky uloh z Matematika a Slovencinaako cca100ks papiera?Neviem ci pani ucitelky zas trochu neprehanaju alebo si z rodicov robia dobry den.Alebo je to len u nas na skole.Vdaka za info👍

hettinka
9. sep 2020

@kubko01 kúpili sme pracovný zošit za 4,50. Netlačím doma nič.

deti95060810
9. sep 2020

nič také nerobíme...

pribinak
9. sep 2020

A to má každý doma tlačiareň? U nás v triede určite nie

bibina32
9. sep 2020

@kubko01 nie

lubka73
9. sep 2020

nie

marianeta
9. sep 2020

@kubko01 to reálne po vás chcú? A to aké zbierky? Však majú pracovné zošity ,ktoré aj tak platí rodič..By som jej hneď povedala, či jej nehrkoce.. A ak nemáš tlačiareň tak čo? U nás nič také nežiadajú.

stefi_k
9. sep 2020

Nie nic netlačime však to by bolo drahšie jak kupit.

tilko
9. sep 2020

o aké zbierky úloh ide? a ročník?

katulienkax
9. sep 2020

A to nie je nelegálne tlačiť . Upozornite učiteľku na autorské práva. Zbierku si radšej kúpte

patka06
9. sep 2020

netlačíme nič doma, buď kupujeme celý pracovný zošiť alebo dostanú v škole vytlačený lisť, ktorý majú vypracovať

marianeta
9. sep 2020

@stefi_k veru..však štandardný toner čierny vytlačí okolo 200 strán +/- a stojí aj do 20€ ,plus papier.. Tomuto naozaj nerozumiem.. prečo to po rodičoch žiadajú..A ak nemá doma tlačiareň a má to ísť tlačiť niekde do Faxcopy tak amen tma..však to 2 zbierky za to kúpi hotové a nové.

kubko01
autor
9. sep 2020

@kubko01 Pracovny zosit zo Slovenskeho jazyka pre 7.rocnik
@tilko

lubka73
9. sep 2020

@kubko01 a to sa neda kupit ?

kubko01
autor
9. sep 2020

@kubko01 Pracovny zosit 7.roc.SJ .Len vzdy vsetci v triede vsetko prinesu ,vytlacia atd.len mi sme asi iny.Moj nazor je preco by sme mali vsetko zacvakat ved na to je skola.A o karantene ani nehovorim druhy syn prinoesol papier ze idu uz buduci tyzden na dopravne ihrisko do druheho okresu.Tak nechapem tie opatrenia ohladom rusok apod.A Dakujem vsetkym velmi pekne za info👍❤

kubko01
autor
9. sep 2020

@lubka73 ved musim pohladat na nete😎

kubko01
autor
9. sep 2020

@hettinka mozem poprosit stranku?dakujem

deti95060810
9. sep 2020

tiež mám siedmačku.... pracovný zošit zo Sj ani nemajú..... ale záleží od učiteľky a aj od rodičov - lebo min. rok sme mali prac. zošit t dejepisu a z biolog. Samozrejme učiteľka čakala na povolenie od rodičov... stálo to cca 4 e/ks 😉

hettinka
10. sep 2020

@kubko01 objednávalo zo pani učiteľka, len sme poslali peniaze.
Zajdi do kníhkupectvá u vás, mávajú aj takéto veci. Len si zisti, ktorý presne to je, aký autor.

hettinka
10. sep 2020

@kubko01 aj naši žiaci idu na branné, tam nie je obmedzenie, pokial idu ako skupina a nebudú tam z inej školy deti.

tilko
10. sep 2020

@kubko01 pozri vydavateľa a kúp a máte na celý rok pokoj....škola nemá mať z kade peniaze na pracovné zošity, naše školstvo nie je bezplatné, to je len zastaralá predstava...po pravde, mňa vytáča, že sú školy, kde na WC či v triede nemajú teplú vodu na obyčajné umytie rúk...
Tiež som učiteľka a s tými pracovnými zošitmi je to des...vždy som sa snažila objednať skôr (máj/jún) na ďalší rok, cez školu a na kolektív sú pekné zľavy a v septembri sme nemuseli donekonečna vyčkávať kedy zošity prídu ...ale kým sa mi podarilo vyzbierať peniaze a prenášať ich...no niekedy som si fakt pripadala, že ráno na prvej hodine neriešim nič iné len toto...tiež sa našli rodičia, ktorým sa nepáčilo zaplatiť nejaké to €, ale na cigaretky a alkohol majú...
tento rok sa otvoril voľnejší trh so školskými učebnicami a pracovnými zošitmi, ktoré bude financovať štát....na toto učitelia čakali roky, pretože to čo chodilo sa nedá považovať za kvalitnú učebnicu a sú toho plné sklady škôl...vyhodené peniaze, ktoré sa dali využiť úplne inak....s týmito sa dá len kúriť...
ja osobne preferujem jedno vydavateľstvo...už roky...maximálna spokojnosť...a konečne aj oni sa dostali na ten voľnejší trh....o rok sa vraciam z RD naspäť do práce a sledujem, že rozšírili ponuku....
a samozrejme nie je učiteľ ako učiteľ...pracovný zošit nie je všetko..😉

sandrika1986
10. sep 2020

Nie.

sandrika1986
10. sep 2020

U nas to funguje tak, ze pani ucitelky napisu, ze sa objednalo to a to a poslite peniaze...
Dcere v prvom rocniku som platila za PZ - bolo ich viac..24 eur, teraz v 2.rocniku 20 eur.
Ucebnica a PZ z anglictiny 20,60 e.
Casopis na rok 10 e.

Najstarsia dcera je siestacka, u nej PZ na viac predmetov 20 eur.

hettinka
10. sep 2020

My sme platili 50€. Ale v tom už aj PZ, triedny fond, jazykové učebnice...