Ahojte rodicia, mate s tymto skusenosti?
Dcera je prvacka, absolvovala toto povinne testovanie...vysledok je pre mna matuci...Mam tomu prikladat nejaku vahu? Odporucili nam uplne divne sporty...pritom dcera je dost rychle dieta a ma robit akoze hlavne bowling a curling ci golf...
Ake su Vase skusenosti a nazor?
Vdaka,
Jana
neprikladať tomu žiadnu váhu...😀😀😀....si mamka...svoje dieťa poznáš najlepšie...(som učiteľka a poznám pozadie týchto "testov")
Kamoška má dcérku prváčku a jej odporučili hokej a florbal😊inak dosť pochybovala, či to bolo určené jej malej, lebo mala uvedenú výšku a váhu úplne mimo🤨
Mam pocit, ze tieto divne sporty mali vsetci. Moje deti v triede mali len taketo netradicne. Len 1 dievca, 50kg, najhorsie vysledky z triedy a je vhodna na atletiku a vytralostne sporty. Cele zle, minuly rok tiez nadavali kolegyne. Zasa sa niekto nabalil. Vyhodene peniaze.
No ked to davali cez tyzden v tv tak sme s chlapom zhodnotili,ze na ake blbosti sa vyhadzuju peniaze m, ze by ich mali investovat inak.
Ahoj, ja by som tomu neprikladala nejakú váhu. Napríklad ani neviem či u nás v 1. ročníku kam chodí dcéra robili nejaké testovanie. A tie športy, čo píšeš sú u nás fakt veľmi "rozšírené", hlavne taký curling, alebo golf.