Ahojte v skratke dcéra bola dva týždne doma brala antibiotiká nastúpila do školy a bola oslobodená od telesnej výchovy lekárom po chorobe napriek tomu ju nechala učiteľka cvičiť v Tom čo bola oblečená v triede cvičili na zemi v noci sa budila na bolesť chrbta celú noc sa prehadzovala a sťažovala sa že ju boli chrbát a krk .môže učiteľka aj napriek odporúčaniu lekára nechať dieťa cvičiť . A má byť teraz telesná taká že cvičia v triede???
@viktoria12 wow, tak to by som si s tou triednou pohovorila. Po chorobe deti dostavaju oslobodenie od telesnej preto, ze organizmus bol oslabeny a nema sa namahat. Nam dr vzdy povie, ze aj doma nech nelieta a nesali sa, proste este taky tyzden viac menej kludovy rezim, neplati to iba pre telesnu.
U nas v skole necvicia, triedna im dava ine hodiny namiesto telesnej, napriklad mali anglictinu.
@viktoria12 a dalsia vec je, ze ak cvicia v telocvicni, maju tam zinenky, v triede asi takto prisposobene podmienky na nejake cviky nemaju. Nech si skusi ucitelka robit sed-lah na zemi, ked je taka mudra 🙄
U nas deti necvicia vobec. Bud su vonku na prechadzke alebo sa hraju a ak je skaredo, tak sa v triede rozpravaju
Tak snáď nerobia v triede na zemi kotrmelce, Možno len nejaké jednoduché cviky, neverím, že klasicky cvičia, akoby boli v telocvični.
Riesila by som to s triednou alebo riaditelkou. Jak moze uča donutit dieta aby po chorobe cvicilo ked ma ospra. Ved to je chore.
Ucitelka neakceptovala potvrdenie od lekara urcite by som ruesila priamo s nou alebo priamo riaditelom . Je uplne normalne, ze dieta po chorobe necvici 10dni a vzdy to bolo ucitelom akceptovane.Co sa tyka tv nasi maju nahradu tv prechadzkamii alebo aktivitami v triede alebo prechadzkami.
nasi necvicia, chodia sa prejst...tomuto nerozumiem, cvicit v tirede? a po chorobe uz vobec...a v tejto korona dobe...
No to budte este radi, ze cvicia v triede, nasi na telocviku (2.stupen) chodia von behat na drahu, obleceni v rifliach a obuti v tom, v com prisli do skoly, a potom cely den v tom sedia spoteni v triede.Lebo ze prezliekat v satniach je zakazane😡svihnuty ucitel🤨
@viktoria12 ak mala odporučenie od lekára necvicit a mala to písomne tak to učiteľ musí rešpektovať. Ak to písomne nemala tak mala cvičiť.
V prípade a) by som spravila bordel.
V prípade b) by som jej to písomne doplnila
V pokynoch ministerstva školstva je, že telesná výchova sa má teraz učiť len teoreticky. Ak sa dá kvôli počasiu, chodiť na prechádzky vonku.
Ahoj aj nasi cvicia v triede a obkeceny v tom v con prisli . Tiez sa mi to nepaci kedze sa spotia a potom niektore deti idu rovno domov :(