Taška pre prváka

alenka1609
28. jan 2014

Ahojte maminky, budeme prváci, a ja neviem akú vhodnú tašku by som mala vybrať synovi. Neviete mi prosím poradiť, prípadne odporučiť, alebo ak máte aj zlé skúsenosti, prípadne ma varovať. Ďakujem 🙂

voskovaeva
28. jan 2014

ahoj my mame topgal a jsme velmi psokojeni i ked som ja pred rokom hladala , ktora je naj tak mi vysla tato znacka 😉

erickatt
28. jan 2014

Decka maju od prvej triedy TOPGAL . Inu by som ani nechcela, patrik mal od prvej do piatej triedy a dalsie 2 roky ecte pi nom jedno dievcatko, a to z nej len vyrastol. A zas ma topgal a nemenila by som

slavkapo
29. jan 2014

@alenka1609 Tiez sa priklanam k topgal, obe deti maju taku tasku, obkukanu v obchode, ostatne info som si pozrela na nete, hlavne vahu samotnej tasky. Potom som ich objednala cez ich web, raz sme vymakli akciu pre dceru prvacku 20% zlavu a za usetrene som kupila od nich peracnik a raz nam k taske a peracniku pre syna stvrtaka pribali hodinky. Velka spokojnost, tie tasky su fakt funkcne a dizajnovo tiez velmi pekne. Peracniky sluzia tiez velmi dobre.

simsalabim
29. jan 2014

Pri prvej dcere sme mali tasku Topgal, boli sme velmi spokojni. ALE druha dcera je na svoj vek velmi drobna, do 1. triedy isla, ked nosila oblecenie v. 110 a Topgal bola pre nu obrovska. Ta taska bola vacsia ako ona 😝 Nakoniec mi kamoska poradila, ze pre takych drobcov je lepsia taska zn. Emipo, nie je taka masivna. Takze tu som nakoniec kupila a som s nou tiez velmi spokojna, mame ju 2. rok. Kvalitativne rozdiely nevidim, len je naozaj robena tak, ze utlejsie deti neprevali, ale zmesti sa do nej vsetko, co skolak na 1. stupni potrebuje. Tasky vyrabaju v prevedeni aktovka a batoh, my mame prevedenie batoh. Kupovali sme ich tu http://www.loria.sk/skolsketasky/eshop/1-1-AKTO...

tigri
29. jan 2014

Dtest robil test na sklolske tasky pred par rokmi a presiel iba Topgal...dokonca aj drahy Herlitz prepadol...my mame Topgal a som spokojna....mojim druhym favoritom bolo Emipo, ale tiez im v teste nieco zlyhalo

alenka1609
autor
29. jan 2014

Dakujem vám velmi pekne 😉

dasa10
29. jan 2014

Kupujete cez topgal web alebo je to niekdy aj lacnejsie ?

jaaty
29. jan 2014

@alenka1609 ahoj, záleží na veľkosti dieťaťa. Aj naša Hanka je útlejšej postavy a tašky ako Topgal, Samsonite, Step by Step sú "obrovské". Hanka s nimi vyzerala ako so záložným padákom 😀 a aj predavačky sa v obchode na nej smiali. Nehovoriac o tom, že aj prázdna taška ju prevážila dozadu. Kúpili sme herlitz- midi - dobrá cena, kvalita tiež, zatiaľ nemám žiadne výhrady. Nie je taká hrubá a je výrazne ľahšia.

linddi
29. jan 2014

jednoznačne Topgal 😉

alenka1609
autor
30. jan 2014

@jaaty určite je to tak, moj malý, resp. velký, je naozaj väčší ako bežny prváčik 😉 , tak preto sa pýtam, teda jemu bude vyhovovať topgal, len som mala obavy, lebo cez ten net je to ine ako v skutocnosti. Ja som skôr mala obavy z toho, že mu bude malá, tak vdaka 😉

laura851
7. mar 2014

Neviete mi poradit ci by bola tato taska vhodna pre prvaka? http://www.topgal.sk/tasky-a-batohy/skolske-tas... v popise je uvedene, ze je vhodna pre 2-5 rocnik...