Taška pre prváčika

timcatko
13. júl 2023

Prosím máte niekto skúsenosť so školskou taškou OXYBAG? Majú krásne 8 dielne sety pre prváčikou plus anatomicky tvarovaný chrbátik a ďalšie... Ďakujem

patka06
13. júl 2023

Oxybag aktovka je fajn, ale set by som nekupovala. Radšej samostatne tašku a kúpiš k nej to čo potrebuješ.
My sme mali set inej značky, reálne sme využili len len tašku a vrecko na papuče.

timcatko
autor
13. júl 2023

@patka06 Ďakujem pekne za odpoveď, my sme už dostali zoznam a chcú i boxy na zošity, zásteru na vytvarku a ešte i ten kufrík na vytvarku. Tak som myslala že kúpim to v jednom.

patka06
13. júl 2023

@timcatko Ak to máš na zozname a cenovo sa ti oplatí, tak kúp teda set, neviem čo obsahuje, prípadne potom ostatné dokúpiš alebo vymeníš za iné.
Tiež sme mali zoznam zo zápisu a po nástupe do školy úplne iný 😂

zuzanaete
13. júl 2023

Ak ma taska priecinky, tak box na zosity je zbytocny. Pri prvakoch ide o kazdy gram, co nosia na chrbte. Nasim kupuju na vytvarnu najlacnejsi box z ikea. Takze zalezi od ceny supravy, co zvazujes kupit. Ci sa naozaj vsetko vyuzije a niekedy je to zvlast lacnejsie. Syn ma tasku beckmann a tam je set zbytocne drahy. Potrebovala som tu tasku. Peracnik uz moze mat aj lacnejsi, tam je to uz jedno.

araavdva
13. júl 2023

Nasa mala inú tašku ale k tým doskami na zošity. Na malé ani nepoužila a veľké po pol roku vyhodila lebo mala ťažkú tašku. Takže tiež sme kupovali zbytočne. Zásterku na výtvarnú má starú moju košeľu alebo tričko, a kufrík mali deti aj krabicu od topánok. Výdavky na školu sú už tak dosť veľké treba si to uľahčiť kde sa dá.

ninah1486
22. aug 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

Ja som kupovala set z BAAGL ale ten obsahoval školskú tašku, peračník a vrecko na prezúvky. Takýto veľký set je podľa mňa nevyužiteľný.

beahavala
23. aug 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

o tejto značke som ani nepočula a taký veľký set mi príde zbytočné kupovať