Taška Herlitz

edyta
9. nov 2013

Uz som sa rozhodla pre tuto znacku len je ich tolko ze som z toho magor. Poradte ktoru si vybrat?
Na 1 fotke herlitz compact najlacnejsie co som nasla za 30 eur (sirka 34 cm vyska: 39 cm hlbka: 22 cm vaha: 850g, 11l)
Na 2 fotke herlitz smart najlacnejsie co som nasla za 35 eur (sirka 30 cm vyska: 38 cm hlbka: 21 cm vaha: 860g, 13 l)
Na 3 fotke herlitz midi najlacnejsie co som nasla za 46 eur (sirka 32 cm vyska: 38 cm hlbka: 22 cm vaha: 1000g, 13 l)

Prosim poradte len typ, a nie uz som vzor, u nas to budu motýliky, ine ani nechce vidiet. Je ich este viac ale to sa mi zdaju uz velmi drahe. Potrebujem do 1-2 rocnika.

saska.t
9. nov 2013

@edyta prve 2 typy su urcene pre mensie dievcata,max. do 1- 2 rocnika potom uz nestaci objemom na knihy,posledny typ je uz midi, urceny od 1-3 rocnika na normalne (zodpovedajuce velkostou veku dietata) postavy deti.....

edyta
autor
9. nov 2013

@saska.t ale compact a midi maju velmi podobne rozmery, nemam kde je pozriet ako vyzeraju v reali, mam dojem ze ten rozdiel tych 2 l medzi nimi robia len bocne vrecka.

saska.t
9. nov 2013

@edyta zijem v nemecku Bola som original v predajni herlitz,takze som sa aj informovala v com su rozdieli,ide hlavne o polstrovanie chrbta a lahkost tasiek,ako o velkost vnutornych vreciek 😉

jaaty
9. nov 2013

Hanke som kupovala midi - túto - http://www.skolske-tasky.sk/21890-Skolni-batoh-...
je prváčka a so veľmi spokojná.

beaas
9. nov 2013

my sme tiez vybrali midi, su lepsie riesene bocne vrecka - na zips, a je trosku sirsia podla mna. Ale obe su fajn, zatial sme s midi s konikmi spokojni. Bol k tomu aj peracnik - plny, prazdny na fixky, taska na prezuvky. Takze super.

edyta
autor
9. nov 2013

@saska.t takze tie tasky compact su predsa mensie? Len ze ked beriem do ruky kilovu tasku tak mam dojem ze je to velmi vela pre prvacika, tych 850 g zda sa mi lepsie. Ja mam dve dievcatka, o rok pojde jedna a o dva druha tak ze moze zdedit tu mensiu a pre starsiu kupi sa uz ta 13 l. Podla pravidiel taska by mala byt tazka max 10 % hmotnosti tela. No ked taska ma 1 kg tak ten cely obsach moze mat max 1 kg, co je nerealne. Isto vazi to viac.

edyta
autor
9. nov 2013

este sa opytam, kedy su najlepsie ceny? Teraz alebo na jar?

luliky
9. nov 2013

Ahojte kocky. Ja mam doma malicku prvacku, o hlavu nizsiu od ostatnych a preto som dlho hladala vhodnu tasku. Nakoniec som nasla malu od Herlitz a som nesmierne spokojna. Vsetko sa nam zatial zmesti, myslim ze ponosime aj buduci rok a do 3.rocnika kupime vacsiu, samozrejme Herlitz 🙂 http://e-jtp.com.pl/tornister-mini-herlitz-p-40...

luliky
9. nov 2013
edyta
autor
9. nov 2013

@luliky 26x37x22 cm krasne len miery asi skor do skolky

edyta
autor
9. nov 2013

@luliky prosim Vas zmierate mi realnu sirku a hlbku vnutra? Lebo asi tie udaje co su na nete su vratane bocnych vreciek.

saska.t
9. nov 2013

@edyta tie lahsie tasky su o trosku mensie,ale je to zanedbatelny velkostny rozdiel,ak ma kto dedit,nemas ziadny Problem 😉 ceny budu najnizsie pred vianocami,kedze na jar pridu nove kolekcie, stare kolekcie si drzia ceny take,ake su pred vianocami,aspon tu v DE to tak je...

saska.t
9. nov 2013

http://www.ebay.de/itm/NEU-Herlitz-Lucky-Horse-... ja idem asi tuto kupovat,ale nasa mala je fakt mala,tak musime ist odskusat ci ju nezhodi...

a nad tymto tiez rozmyslam,ale tato je fakt mala,len pre 1 rocnik ale nasla som ju v akcii za 17,- eur
http://www.ebay.de/itm/herlitz-Schulrucksack-be...
@edyta
@luliky

edyta
autor
9. nov 2013

@saska.t prosim vas ako to kupujete cez e-bay?

edyta
autor
9. nov 2013

@saska.t ok uz viem, zijete v nemecku.

luliky
9. nov 2013

@edyta určite nie do skolky. Je to skolska taška pre 1. a 2.rocnik. moja prvacka ju nosi dva mesiace a ako som pisala, vsetko sa nam zmestí, este zostalo miestk aj na hracky do družiny. Zajtra zmeriam a pripojim aj foto s dcerkou 🙂

luliky
9. nov 2013

@saska.t presne, aj moja Nellinka je taka malicka, preto som sa rozhodla radsej pre malicku tašku a potom vymenit akoby mala taska nosit ju 🙂 a sme maximalnw spokojni 🙂

edyta
autor
9. nov 2013

@luliky budem povdacna

luliky
10. nov 2013

@edyta Tak tu su slubene rozmery a pridala som aj fotky. K tasticke sme si kupili aj peracnik, ktory mame vo vnutri v taske, este tam Nellinka vzdy nosi kovove puzdro s farbickami. V prednom vrecku nosi desiatovy box, v bocnom vrecku flasu s vodickou a v druhom bocnom vrecku nejake drobnosti 🙂

ROzmery: vyska 31 cm, sirka 24 cm, hlbka 16 cm

edyta
autor
10. nov 2013

@luliky Dakujem pekne, ste poklad. Mate pravdu, nabalena je tak akurat a Nelinke pristane. Ziaden padak. Moja je augustova, tak asi bude najmensia v triede. Teraz ma 110 cm ale nepredpokladam ze dajak specialne narastie. Musim si s nou este prejst farebne vyhotovenia. Paci sa mi ze ma aj rucku. Daktore maju len take putko na zavesenie.

edyta
autor
10. nov 2013

typ pre mamicky ktore uvazuju o takych taskach, velmi dobra cena, no miery su asi od inej tasky vobec to nesedi, lebo je to herlitz compact sirka 34 cm vyska: 39 cm hlbka: 22 cm vaha: 850g, 11l
http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=13408397

luliky
10. nov 2013

@edyta Este pridavam fotku z triedy, vsimnite si rozdiel s tou taskou pred nami 🙂 Sme velmi spokojni 🙂 Drz palce, aby ste si nasli tasticku k spokojnosti 🙂

edyta
autor
10. nov 2013

@luliky ale aj slecna je velka. Len teraz mna napadlo ze vsak aj budeme potrebovat dajaku "robu" na 1 den v skole.

najjulinka
11. nov 2013

My máme compact. V praxi uvidime až o rok. Ale si myslim, že bohate stačí.

maryem
18. jan 2014

@luliky aka krasna taska, ta s tymi oveckami! Kupovala si ju an tej pl stranke, ci neikde na SR?

maryem
18. jan 2014

Este sa chcem opytat, ked st ekupovali tie tasky s krytom, nie zipsom.. Nevypadavaju detom z toho veci? Ja som vlastne kedysi mala tiez len taku zatvaraciu, ale ked si uvedomim, co tie deti vedia s taskou urobit a kludne ju aj v rychlosti naopak prevratit.. Ci sa tie veci z nej nevysypavaju? nemyslim zosity, skor tie mensie veci, co si pohadzuju do tasky. Pre starsiu mame Topgal, ale tento rok budem potrebovat jednu velmi malicku, preto uvazujem o Herlitz.. Dakujem za rady.

maryem
18. jan 2014

@luliky Az teraz vidim aj tie fotky, je fakt krasna, aj to dievcatko 🙂) Podla jej vysky ozaj vyzera uplne v pohode na chrbatiku..

luliky
19. jan 2014
maryem
19. jan 2014

@luliky Dakujem. i ta cena je celkom OK. Dnes som ju ukazovala dcere, ale ona uz ma v hlave zirafovu cervenu, len ju asi uz neni mozne nikde kupit, vsade pisu, ze neni na sklade.. uff...Ale i tak sa mi zda, ze nema spodok vystuzeny, resp. nejako ochraneny nozickami proti zaspineniu, ako tato. Musim ju este prehovorit🙂

diorka
26. okt 2014

@luliky ahoj, prosim ta, to je Herlitz Midi, ci niektora ina Herlitz, co ma tvoja dcerka, dakujem 😉