Ahojte prosim vas poznate niekto tuto skolu?Navstevuje ju vase dieta?Mala by to byt skola pre deti s poruchami ucenia teda s poruchami DIS.
Ak tuto skolu poznate ste s nou spokojny?Venuju sa tam naozaj detickam tak ako by sa mali venovat ked dieta ma niaku poruchu ucenia?
http://www.detieuropy.sk/uvod
Vopred dakujem 🙂
@andrejka1974 zatiaľ ho len diagnostikuju tak ešte neviem
Ale pre istotu si pozerám aj takúto školu aby som nebola v septembri prekvapená
Veď to ešte rozmýšľam že ho dám do obyčajnej základnej ako mu to pôjde na druhej strane rozmýšľam že ak mu to nepôjde učitelia ho nebudú tolerovať a škola sa mu znechuti či nieje lepšie ho dať rovno do školy s poruchou
Zatiaľ nám v centre povedali že určite bude mať poruchy DIS ale ešte neviem aké plus má zajakavost
No ešte sa musím poradiť v centre čo by odporučili akú školu ja by som bola určite za školu obyčajnú len aby mu tam nebolo zle no ale kým to nevyskusame tak sa to zrejme nedozvieme
@vejvass poznam to ja mam dieta integrovane a druhe mam v specialnej triede , kde ich je menej ale v normalnej skole
aj moj syn ma vsetky poruchy ucenia dysleksiu dysgrafiu dyscalculiu a dysortografiu a je integrovany od prveho rocnika teraz je tretiak a skola mu nejde dobre kde su take specialne skoly my byvame v novej bani
a ake poruchy ma tvoje dieta , vsak take deti mozu byt integrovane aj do normalnych tried a ver mi vtedy viacej prosperuju, su hnani za lepsimi vyslkedkami