Dobrý deň,
mám záujem o informácie resp. Vaše osobné skúsenosti so súkromnou základnou školou Narnia v Petržalke.
Na zápis ideme síce až o rok, ale už teraz sa snažím získať nejaké info o základných školách s rozšíreným vyučovaním cudzieho jazyka.
Prípadne, vedeli by ste mi odporučiť podobnú základnú školu? Ideálne v Petržalke (prípadne Staré Mesto či Karlovka)
Ja som o nich čítala pár článkov, tiež nad ňou uvažujeme. Ked budu mat den otvorenych dveri tak sa tam chystame. Dala som si zistit par informácii od jednej pani, ktora tam ma dcerku. Hlavne ma zaujimalo ci sa tam nejak casto modlia a pod. Co sa tyka osnov a poobedných kruzkov, to maju vsetko na internetovej stranke ...
Mne začal drobec chodiť do Harmónie, nulťák - nultý ročník v Dúbravke, vozím ho z Petržalky, ale viem, že to bolo správne rozhodnutie
Kamoske tam chodila dcera, a vraj nikdy viac by ju tam nedala. Priserny tlak na deti, insy system hodnotenia...
Je tu na MK niekto , kto tam tento rok prihlasoval dieta a uz ma rozhodnutie o prijati ci neprijati ?
Prosim ma niekto skusenost s tym ako odpoveda na prijatie skola Narnia v Ba? V piatok kamoske uz dosiel email ze su prijati a my nic…robia to na etapy alebo najprv prijatym?dakujem velmi pekne
@elisa24042017 Ja sa hlavne chcem opytat ci vas zobrali a ak ano, budem vdacna ak mi pozdielate info do spravy. Vopred dakujem!
dobry den to by aj mna velmi zaujmalo ,skolu mame tiez az o rok ale uz trosku sondujem a snazim sa vybrat malej dobru skolu.dajte daky typ.