Súkromná základná škola Futurum v Trenčíne

nelinka79
15. okt 2014

Ahojte
chcem sa spytat ci niekoho dieta navstevuje tuto skolu . Ako ste spokojne s pristupom a tak. Proste chcela by som nejake info od mamiciek ktorych deti tam chodia .
Dakujem

elka86
24. nov 2014

Ahoj,mala som tam syna prvaka,ale od druhej triedy uz chodil do inej skoly.Bola som dost sklamana
z celkoveho pristupu a kvality vyucby.Dostali ucitelku skoro bez skusenost a bolo to dost o nicom.Sice
o rocnik nizsie maju super ucitelku,vysoku kvalitu vyucby,takze zavisi asi od konkretneho rocnika..

jujala
17. feb 2017

@elka86 viem, ze tema je uz starsia. Mozes mi prosim povedat kolko sa plati za mesiac resp. rok vo FUTURUM? dik

elka86
17. feb 2017

@jujala momentálne tam už syn nechodí, ale my sme platili 50€/mesiac + 20€ družina na prvom stupni. Ale kamarátka tam má dcéru a myslím, že zvyšovali. Môžem sa ešte popýtať a dám ti vedieť.

jujala
18. feb 2017

@elka86 vrela vdaka. Skus sa prosim spytat na spokojnost prveho stupna. Dakujem za pomoc

ninkavmmv
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
janhe
30. sep 2017

Teraz som sa aj ja zaujimala o ich skolu a uz len stranka ma dost sklamala a nebola mi sympaticka tak ze si pozrem nejake diskusie a vidim ze som sa nemylila. Este mi pride dost lacna tak tam moze kadekto. Neviete niekto ci to uz neni alebo neplanuje byt nejaka ozaj kvalitna sukromna skola?

zabavka
3. máj 2018

@janhe Môžem sa opýtať, kam ste dali nakoniec Vaše dieťa? Ďakujem