Súkromná škola Galileo - referencie

katka116
15. jan 2014

Dobry den,
Je tu prosim nejaka maminka, ktora ma deti v Galileu? Ake su vase nazory na skolu?
Urcite keby sme mali vela penazi dame deti na BIS v Dubravke, ale to nehrozi, preto ma zaujima Galileo.
Prosim odpovedajte mi maminky, ktore mate realnu skusenost lebo sa seriozne rozhodujeme a velmi sprostredkovane informacie su casto krat uz dost pomenene..,

Vdaka

e5
15. jan 2014

Minuly sk.rok,ked neposluchali chlapci - prvaci, na vyucovani,ucitelka ich uz nezvladla a dostali lavicu na chodbu a tam sedeli - na chodbe celu vyuc.hodinu.Za toto by som ja osobne neplatila.Synova kamaratka z hudobnej - chodia spolu na nastroj a spolu vystupuju, tam chodi do skoly,teraz je druhacka.Rodicom sa nepaci spravanie deti v triede,ale maju inu prioritu,tak tam dieta chodi. Mam osobnu skusenost s ESPRITOM,po 2,5 mes.sme odtial odisli. Vtedy som dostala alergiu na sukromne skolstvo slovenskeho typu.Je to individualne,kazdy ma ine priority a vadia mu ine veci.My sme teraz na Drienovej,syn ma 5x do tt.anglinu a hold tam sa aj na angline musi riadne makat.V druhom roc.uz pisu diktat z celych viet,slapu vazby a gramatiku.Znamkovanie slovenskeho a anglickeho diktatu- 0-1 ch./1, 2-3 ch./2, ....ustne odpovedaju v anglictine,anglinarka hovori celu hodiny anglicky,polrocne skusanie - rozhovor v angl.jazyku pred tabulou.

saudi
21. jan 2015

Ahojte, nastupuje vase dieta do 1. rocnika do Galileo skoly? co vas presvedcilo, ze date deti zrovna na tuto skolu? Mam buducu prvacku a tiez ju zvazujem, pomohli by mi vase skusenosti pri rozhodovani, dakujem.