Dobry den,
Je tu prosim nejaka maminka, ktora ma deti v Galileu? Ake su vase nazory na skolu?
Urcite keby sme mali vela penazi dame deti na BIS v Dubravke, ale to nehrozi, preto ma zaujima Galileo.
Prosim odpovedajte mi maminky, ktore mate realnu skusenost lebo sa seriozne rozhodujeme a velmi sprostredkovane informacie su casto krat uz dost pomenene..,
Vdaka
Ahojte, nastupuje vase dieta do 1. rocnika do Galileo skoly? co vas presvedcilo, ze date deti zrovna na tuto skolu? Mam buducu prvacku a tiez ju zvazujem, pomohli by mi vase skusenosti pri rozhodovani, dakujem.
Minuly sk.rok,ked neposluchali chlapci - prvaci, na vyucovani,ucitelka ich uz nezvladla a dostali lavicu na chodbu a tam sedeli - na chodbe celu vyuc.hodinu.Za toto by som ja osobne neplatila.Synova kamaratka z hudobnej - chodia spolu na nastroj a spolu vystupuju, tam chodi do skoly,teraz je druhacka.Rodicom sa nepaci spravanie deti v triede,ale maju inu prioritu,tak tam dieta chodi. Mam osobnu skusenost s ESPRITOM,po 2,5 mes.sme odtial odisli. Vtedy som dostala alergiu na sukromne skolstvo slovenskeho typu.Je to individualne,kazdy ma ine priority a vadia mu ine veci.My sme teraz na Drienovej,syn ma 5x do tt.anglinu a hold tam sa aj na angline musi riadne makat.V druhom roc.uz pisu diktat z celych viet,slapu vazby a gramatiku.Znamkovanie slovenskeho a anglickeho diktatu- 0-1 ch./1, 2-3 ch./2, ....ustne odpovedaju v anglictine,anglinarka hovori celu hodiny anglicky,polrocne skusanie - rozhovor v angl.jazyku pred tabulou.