Sú vaše 9- až 12-ročné deti hlučné?

1. nov 2024

Ahojte, su Vase deti hlucne? Babkam, bezdetnym strykom, tetam sa zdaju nase deti hlucne. Behaju, skacu, kricia, smeju sa,.. a ich z toho bolia hlavy. Ze to je nasou vychovou😁 Preto ma zaujima, ci su aj ine deti(chlapci) hlucne? 🙂

tramtada31
1. nov 2024

Ja mám mensie deti a tiež sú hlučne. Ale mne tiež prídu hlučne, keď prídem z prace, v ktorej je klud a pokoj

pribinak
1. nov 2024

Bezdetným sa zdajú všetky deti hlučne a že veľa behajú a skakcu
Nie sú zvyknutí

galganka
1. nov 2024

Aj štvorročná, aj desaťročný, aj tá 1-tka... Všetci sú hluční. Ale zas, aj my sme hluční. A keď je toho hluku moc, obaja máme noise blocking slúchadlá 😂

ivanaks
1. nov 2024

Mám syna (10) a občas mám problém, že dobre nepočuje, lebo stojí pár centimetrov od mňa a huláka, že ho počujú asi aj susedia o 2 poschodia vyššie. Keď mu prídu bratranci na návštevu, tak áno, lietajú, výskajú, smejú sa, ale to je podľa mňa normálne. Sú to deti a tie majú byť veselé, hlučné a šťastné (ale teda nemáme tieto návštevy každý deň, takže aj susedia nám to raz za čas tolerujú).

sfet
1. nov 2024

Ved sú to deti. Pochopitelne odtial potial, ale dieta nemá gombík On/Off, musí to zo seba dostat. Možno kruzok, kde to to seba dostanu? Mojej spoluziacke na strednej doporučila jedna pani učitelka rock an roll.

marca12
1. nov 2024

Ja som bezdetna a mne teda hluk deti nevadí. K detom patri skakanie,jasenie,smiech a hluk. Ale su ludia,ktorym to uz vadi. Hlavne stari rodicia uz nemaju tolko trpezlivosti a chcu mat svoj klud.

jaond19
1. nov 2024

Ano, su hlucní. Najviac ked su pokope.

jaass
1. nov 2024

Áno, skoro kazde zdravé dieťa je hlučne a je to prirodzene 🙂 veď čo by to bolo za život aby 10 alebo v inom veku si dieťa sadlo a ticho sedelo😅 ja mám synceka, zachvíľku bude mať dva roky a kamošky mi hovoria, že neposedí. No veď áno, a prečo by mal? Veď nech objavuje, hraje sa, behá. Zachvíľku bude dospelý… joj niektorí ľudia sú takí múdri 🤦‍♀️

nika23t
1. nov 2024

Aj 3rocna, aj 11rocna, aj 14 rocna. A sú hlučné aj nám niekedy, lebo sa smejú, hádajú, vyjednavaju, vystrajaju, behajú, skáču atď. Nie sú neslušné, sú len hlučné niekedy 😁

slavomira236
1. nov 2024

Ja mam 7rocnu a 10 rocneho..u mas ke stale kril plac vzdy sa natahuju o nieco takze ano su hlucne. Potom som hlucna uz aj ja😆jedine ledy ke u nas ticho ked maju tablety

141117mmn
1. nov 2024

Hlucne a "hlucne" je velky rozdiel

januska12323
1. nov 2024

Deti sú bežne hlučné ale v takom veku by už mohli mať rozum aby vedeli kedy majú byť aj ticho.

eeffka
1. nov 2024

Dievcata v tom veku uz nie, chlapci ano , deti mam a ano lezu na nervy aj mne. Cusim, trpim, vyrastu a ledva pol slova povedia 🤣

elanor
1. nov 2024

zabudol vol ze telatom bol. Iba tolko k tomu.
K detskemu veku patri hlucnost, neposednost, behanie, skakanie atd. Je to uplne normalne. Samozrejme aj to musi, alebo mali by byt v istych hraniciach - teda nesmu si tym ublizit sami sebe, ci inym, nesmu nicit veci, majetok (narocky, lebo nehody su zase nieco ine) a pod.
Deti nebudu sediet jak 2 peny vedla babky a strikovat, ci lustit krizovky.

luccija
1. nov 2024

Vašou výchovou?a čo by chceli, aby tíško sedeli a skladali Lego.Ja mám 3 bratrancov je medzi nimi 3 r rozdiel su v zahraničí, keď prídu už sú dospelí a hucia medzi sebou, naťahujú sa, provokujú stále v sebe a najstarší má 30🙂ja mám rada hluk, vravu a neznášam ticho, jednoslovne odpovede

lilka5566
1. nov 2024

Ja si myslím že sú dva druhy deti ,take tie čo posedia ,kľudne sa hrajú ,skladajú lego,kreslia ,normlane sa rozprávajú.A potom su tie druhé čo skáču ,vystrajaju,behajú a musia vymyslat nejaké somarinky.Tiež mám tú druhú možnosť a zdá sa mi to úplne normálne aj keď môj bývalý si vždy myslel že sú nevychovany 😃

mimikarol
1. nov 2024

Máme len jedno dieťa 9 ročne. Hlucnou by som ju nenazvala ale zato ukecana je riadne. Keď nerozpráva tak spieva 😂

veronikavaneska
1. nov 2024

Moji traja chlapci sú tiež bláznivý, vysmiaty, nonstop sa hrajú niečo vymýšľajú = zdravé a šťastné deti. Ak by ticho sedeli tak by mi hneď blikali kontrolky že sa niečo deje a určite by sa aj dialo.... Deti majú byť šťastné bláznivé a živé ❤️

ivanakal
1. nov 2024

Je rozdiel medzi hlucne a hlucne. Pokial sedime na navsteve, alebo je nas viac a rozpravame sa, je neslusne ak decka behaju, hukaju, skacu okolo nas. Moji vedia, ze sa to nepatri, tak sa vacsinou hraju v izbe alebo vonku.

ivangeline
1. nov 2024

Je úžasne, že sú hlučne. Divne by bolo, keby neboli..

3petka
1. nov 2024

Moji majú 9 a 1,5 a ten starší je eeeextremne hlučný. Aké tak je to dieťa.

kittykat22
1. nov 2024

kamaratka ma 2 dievcata 8 a 11 a tie prisaham idu rozbit domacnost 😅 tam je vzdy taky hurhaj ze po 20 minutach u nej vzdy potrebujem nutne odist 😂 Ale to k tomu asi patri. Su to deti tak behaju, skacu, kricia a robia bordel.

micusa2222
1. nov 2024

ja som bezdetná,,,deti milujem...ale dobre besné, nespratné a nemajúce limit v hlučnosti , tak to zasa prrr.....

liusa82
1. nov 2024

ja som tiež bezdetná.Ale podla mňa 9 až 12 ročné šak to už ide do puberty pomaličky.Tak by mali už trošku vedieť ako sa správať a nehúlakať .Aspoň ja v tom veku som už nebola ako odtrhnutá z reťaze. Veď to už nie je také malé decko čo by si neuvedomovalo čo robí.Ja som rada že tie deti nemám😀

ivik4
1. nov 2024

Moj je hlucny od narodenia. Sice teraz uz menej ale je

andreakotesova
1. nov 2024

Mám 2 deti a nie sú hlučné. Napriek tomu su šťastné 😀 Prekážajú mi hlučné deti.

sense
1. nov 2024

11r ale dievča, kričať a skákať môže vonku nie doma, keď tu má ale kamarátky ako dnes sú síce hlučnejšie ale neskacu a nekricia. Ake bezdetnemu je aj bežný hluk deti veľa ...
Ale napr u susedov je žiadosť a trieskať dverami zrejme normalne.
A tiež či sú ako z divých vajec doma alebo na navsteve
Ty musíš vedieť či preháňajú tvoji príbuzní a tvoje deti sú zdravo živé, alebo či je to už nad rámec tej "živosti"

libusak
1. nov 2024

Moja hlucna nebola a dokonca jej hluk vadil a stale vadi 🤷

jana_eyre_2
1. nov 2024

Samozrejme, najmä chalani sú hluční ale dcéra keď ma naladku tak nezaostáva.. bývame v dome, takže susedia sa chytajú za hlavu len keď sme na záhrade.. ale kde inde už sa môžu vyblbnut? Niektorí ľudia by boli najradšej keby sa deti rodili ako male dámy a páni v 19st. sedieť vzpriamene a nerozprávat, len odpovedať na otázky aj to so sklopenymi očami 🤪

bosorkabb
1. nov 2024

Nie že kričia ale hulákaju ako keby boli hluchý. Majú 5 a 8 rokov.