Ahojte,
máte niekto doma štvrtáka/štvrtáčku? Ak áno, čo si myslíte o ich učebnici čítania? 🙂
a od akeho autora?
Ja ucim prvy stupen a vsetky citanky su jedna katastrofa. To skor deti odradi od citania akoby ich pritiahlo. Citame vela knihy a pracovne zosity na citanie s porozumenim. Domov im nedavam citat z citanky, ale citaju knihy podla vlastneho vyberu a potom ich prezentuju.
@b2759 ja mam 4r, citanku som videla asi 1x co tam mali...akurat porekadla...velmi nemam prehlad, lebo syn sa uci v podstate sam, nemam pocit, ze by nerad cital, preberaju tam tusim rozne druhy textu, na tom nevidim nic zle, maju aj citanie s porozumenim, to im veru treba.
V jednom rocniku mali taky zaujimavy uryvok z knihy, ze si potom pytal knihu na narodeniny...citali sme ju po veceroch detom a aj pre nas bola zaujimava.
S druhakom este citam a pokial to nie su basnicky, tak ho to zaujima...cita si texty aj dopredu.
@b2759 ak myslime tu istu, tak katastrofa 🤦 neuveritelne primitivne texty, doslova hluposti...hlavne nerozumiem adorovaniu jednej konkretnej autorky, podla mna pise otrasne. Som rada ze nie som jedina, co si to vsimla.
@b2759 no my ju doma ani necitame a ani v skole z nej velmi necitaju ved to je ako psycho . my mame tu taku mensiu knihu tenku.