Stil - školský batohový set

julkaaa1
27. dec 2021

Ahojte pozerám dcerke tašku do prvej triedy hľadám hlavne batoh a nech je ľahký nakoľko je chuda s prispôsobeny aj chrbtici celkom ma zaujala tato prikladam foto nemate daktora skusenost s touto značkou po pripade batohom ?

qyxina
28. dec 2021

@julkaaa1 ja mám túto značku rada - prvú tasku dostal drobnejší syn pred ôsmimi rokmi, vydržala mu celý prvý stupeň - v 5.ročníku sme išli do batoha a ten vyzerá po štyroch rokoch tiež ako nový (hoci ho teda kvôli korone dlhšie pošetril, keď sa nechodilo do školy 😉). Mladšieho syna mám teraz v prvej triede, tiež má tašku od tejto značky a verím, že tiež pár rokov v dobrom stave vydrží 😊

paulinam99
28. dec 2021

Moje deti išli do školy s taškami EMIPO a Stil a nebol s nimi žiadny problém. Dokonca som tašku od Emipa skúsila aj oprať v práčke a v pohode.
Len malý tip: pre deti s horšou orientáciou alebo motorikou sú určite lepšie aktovky kvôli jednoduchšiemu prístupu (nemusí riešiť zipsovanie a hľadať veci po jednotlivých komorách batohu). Aktovka je prakticky jednopriestorová, t.j. odopne magnetický klip a je dnu.

Stil má na novších aktovkách už magnetický Fidlock zámok, ktorý sa ľahko odopína a sám sa zavre. Pozri napr. tu: https://www.loria.sk/skolsky-aktovkovy-set-stil...

Kúpili sme ten set krstňiatku a je s taškou spokojná. Aspoň tak vyzerá. Ešte ju ani raz s plačom neodmietla. 🙂

ninah1486
15. júl 2022
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

krasne sety vies kupit na baagl, my tam kupujeme tiez, nasi maju set kde je skolska taska, vrecko na prezuvky a peracnik

julkaaa1
autor
15. júl 2022

@ninah1486 uz mame kupene ale vdaka

beahavala
19. júl 2022
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

je v tom peracniku aj nejaky obsah alebo len samostatny?