Dobrý deň, som sklamaná z tašky Beckmann je veľmi mala, dcére sa tam dokopy nič nezmestí, keď tam ma knižky,dozu na desiatu fľaša sa jej tam nezmestí….mam chuť ju predať a kúpiť “normálnu”
Syn ju nosil celý prvý stupeň a nosil by ju aj ďalej, keby nemala "detský" dizajn 😊 Ja som s ňou bola maximálne spokojná. Na veľké pracáky, zošity nenosil obal, len na malé. Vošlo mu úplne všetko aj kopec harabúrd navyše 😁 Čo je ale úžasné, že po 4 rokoch vyzerá stále perfektne. Myslela som, že ju predám ale normálne sme si ju nechali ako malý ruksak na turistiku. Dcéra mala Topgal a je to neporovnateľné. Oproti tomuto to bolo ako veľká krabica. Samotná taška mala svoju váhu. Tu sa mi páčila tá kompaktnosť.
Som spokojná. Akú máš fľašu, že sa nezmestí? Môj syn ma 600ml. a zmestí sa. Väčšiu by som mu ani nedávala, zbytočne ju ťahať a keď treba vodu si dopustí. Zmestí sa tam peračník, dóza, fľaša, šlabikar, angličtina, písanka matematika 2 prac. zošity.. tašku som vyberala vhodnú stavbe tela môjho syna. Keď vidím tie veľké tašky čo niektoré deti nosia tak je mi úzko..
@maya_hi
@misinka0611 a mali ste Beckmann clasic alebo verziu airflex ? Tiež mame fľašu 600 ml
Asi je to ten klasik podľa toho čo pozerám na stránkach. Dizajn je už samozrejme iný ale vyzerá to ono
Classic má a flasa ARS Una. Dávam mu to do bočného vrecka na zips.
Moj prvak ma tuto a som spokojná s kvalitou aj funkcnostou
https://www.bagmaster.sk/skolsky-trojkomorovy-b...
Moja má Beckmann city, 30 litrovú,a je super,zmestí sa jej všetko čo potrebuje,vrátane bundy alebo mikiny. Menšiu tašku by mať nemohla. Ale ty máš asi menšie dieťa, moja je šiestačka. Keď bola dcéra v prvom ročníku musela som zmeniť tašku Hama step by step light za Bagmaster, hoci som všade čítala že je dosť veľká a všetci si ju chválili.