Musím vám napísať jeden zlý postreh zo včerajšieho dňa, čo som zažila v škole. mali sme prvé rodičovské združenie (mám prváčku) a bolo mi treba ísť na WC. bola som šokovaná, aké majú špinavé záchody, záchodové misy celé "obcikané". hneď som sa opýtala dcéry, že či si sadá na záchod a ona že áno 😠 bola som taká znechutená, že som jej doma hneď nabalila do školy vlhké utierky, aby si pred sadnutím na záchod aspoň misu utrela a poučila som ju, čo má s nimi robiť. nedokáže totiž stáť v podrepe nad misou ako my dospelí. stretli ste sa aj vy s takýmto niečím? mňa to veľmi zarmucuje, že ja si svoje dieťa všetko naučím, ako sa správať na toalete, umývať si a utierať ruky a potom mi to v škole je na figu ☹ možno budete aj vy prekvapené, ak dakedy nazriete do školských záchodov, ako to tam vyzerá a urobíte tiež takéto opatrenie.
no to ste mi navrtali chrobaka do hlavy pôjdem s dcerou do školy a kuknem. 🙂
Alinka,no to sa ti ani necudujem ze ta to tak nahnevalo,ja mam tiez prvacku a nastastie su prvaci v malej budove skoly oddeleny od ostatnyćh tried takze ta cistota je tam dobra.Chapem aj deti ze su este male a niekedy im ujde mimo wc,no a preto by tam mali mat upratovacku ktora by to cez den skontrolovala po kazdej prestavke.
fu,to si teda zajtra skontrolujem a vyspovedám malú 😀 ...je ale naučená,že na každom záchode mimo domu,si rozloží po doske papier...
no,tak som to omrkla...des... 😀 malá mi ale povedala,že si vždy dosku poutiera toaleťákom a dnes som jej pribalila aj vlhké utierky...
áno je to tak ale teraz na kežmarskej 30 sú záchody nové neviem ako to je na iných školách
Nuz toto som si skontrolovala v skole kde chodi syn aj ja. Nastastie som bola milo prekvapena, ze tam bolo cisto. Inac ked je v skole alebo niekde mimo domu tak si na zachod nesada. 😉