Smart hodinky pre deti

denyssa
20. aug 2018

Ahojte, poprosím Vás o recenzie smart hodiniek pre dieťa. Dcéra má 8 rokov, zvažujeme jej kúpiť smart hodiny, radšej ako mobil... Celkom sa mi páčia Helmer, ale ak máte inú značku a ste spokojní, rada si nechám poradiť. Uvítam aj názory, či to bola dobrá kúpa, či nie je lepší predsa len ten mobil. Ďakujem za všetky názory

katarinamarkova
20. aug 2018

@denyssa kúp jej to, čo je pre vás praktickejšie a to, pri čom ti nebude ľúto ak to náhodou do týždňa rozbije 🙂

adikad
20. aug 2018

Jednoznacne gator.

eri11
19. mar 2021

@denyssa ahoj, mozes mi prosim ta povedat co ste nakonie kupili a ci ste spokoni. Mam presne 8 rocneho, chodi na kolobezku s kamosmia a bojim sa o neho. Mobil este nema a nechcem mu ho este kupit. Hodinky by mal na ruke upevnene. Chcem aby nam mohol zavolat v pripade potreby. Diky moc

cocacola3
2. jan 2022

Sim karta nova vlozena ale v tychto hodinkach signal ukazuje ze nie je 😞 skusali sme ju v inych zariadeniach a nie je problem . Ale ako nahle ju vlozime do tychto hodiniek tak signal nema . Pri prvom spusteni fungovala aj sme volali ked sme ich spojazdnovali ale po sekunde nas prerusilo a odvtedy nie a nie to spojazdnit. Neviete mi niekto poradit ??? Ci sme natrafili prave na chybny kus tovaru ???