Skúšobné minuloročné testy z prijímačiek na strednú školu

Dnes o 10:37

Ahojte, prosím Vás, nevie mi niekto poradiť, kde nájdem testy aj so správnymi odpoveďami? Dcéra si skúša tieto testy vypracovať, niečo viem, ale s niečim si neviem rady a správne odpovede googlit, to je nekonečny príbeh. Skúšame testy dostupné na stránkach stredných škôl z minulých rokov, najmä gymnázia. Ďakujem

kaktusik007
Dnes o 12:11

su spolocnosti, ktore maju vlastne vzory testov a tam dostane dcera aj spravne odpovede.

ina moznost, ako si ich vypracovat, nie je. Vlastne je - zaplatte si niekoho, kto vam ich vypracuje.

matematika --- na nete mas xy postupov, co a ako ratat, a co sa tyka slovenskeho jazyka -- ak mas k dispozicii prehlad, dcera to musi vediet vypracovat.

su predsa aj rozne knihy - kde mas ucelene ucivo matematiky a slovenskeho jazyka z druheho stupna, tam isto najdes odpovede.

autor
Dnes o 13:28

@kaktusik007 ďakujem za odpoveď, ktorá mi síce nepomohla,ale tak čo už. Dcéra ich vie vypracovať, len som myslela,či niekde nájdem aj správne odpovede. S matematikou problém nemám, to viem skontrolovať. Že sú rôzne knihy, to tiež viem. Aj viem, kde odpovede hľadať. Písala som len, že je to zdĺhavé.

kaktusik007
Dnes o 14:44

ano, je to zdlhave. tych testov su stovky a kazda skola to ma inak. A potom, do konca aprila je este vela casu