Ahojte, prosím Vás, nevie mi niekto poradiť, kde nájdem testy aj so správnymi odpoveďami? Dcéra si skúša tieto testy vypracovať, niečo viem, ale s niečim si neviem rady a správne odpovede googlit, to je nekonečny príbeh. Skúšame testy dostupné na stránkach stredných škôl z minulých rokov, najmä gymnázia. Ďakujem
@kaktusik007 ďakujem za odpoveď, ktorá mi síce nepomohla,ale tak čo už. Dcéra ich vie vypracovať, len som myslela,či niekde nájdem aj správne odpovede. S matematikou problém nemám, to viem skontrolovať. Že sú rôzne knihy, to tiež viem. Aj viem, kde odpovede hľadať. Písala som len, že je to zdĺhavé.
ano, je to zdlhave. tych testov su stovky a kazda skola to ma inak. A potom, do konca aprila je este vela casu
su spolocnosti, ktore maju vlastne vzory testov a tam dostane dcera aj spravne odpovede.
ina moznost, ako si ich vypracovat, nie je. Vlastne je - zaplatte si niekoho, kto vam ich vypracuje.
matematika --- na nete mas xy postupov, co a ako ratat, a co sa tyka slovenskeho jazyka -- ak mas k dispozicii prehlad, dcera to musi vediet vypracovat.
su predsa aj rozne knihy - kde mas ucelene ucivo matematiky a slovenskeho jazyka z druheho stupna, tam isto najdes odpovede.