Skúsenosť s taškami Topgal

julkaaa1
2. jan 2022

Ahojte objednala som dcerke tuto tašku do 1 triedy mate daktora skusenosti s tymto batohom po pripade značkou? Ďakujem

natal
2. jan 2022

@julkaaa1 Obom dceram som kupovala tasky topgal a su uzasne. Velmi kvalitne tasky. Drzia vyborne. Som max spokojna.

majkappp
2. jan 2022

My sme mali a aj mame topgal - za mna super, takmer neznicitelna. Nevybledne, chrbat anatomicky, odporucam!

mondolina
2. jan 2022

@julkaaa1
už máme druhú topgalku, spokojnosť.

maminkadeticiek
2. jan 2022

My mame nasu uz 2.rok a nema jediny skrabancek.Krasna,prepracovana,velmi kvalitna.Nemam sice skusenost a inymi znackami ale pre mna je top, takze nebudem ani ine kupovat.Kupovali sme aktovku pre drobne prvacky a je fakt fakt kvalitna.

keiko33
2. jan 2022

Z topgalu sme kupovali už 5 batohov, ja som veľmi spokojná. Sú veľmi odolné ,pevné a farby krásne. Viacmenej všetky aj po rokoch používania ako nové. Kamarátka mala koníkovu a taška malá tiež ten svietiaci strieborny pás zo spodu, ako na obrázku a keď ju dala prať, tak sa jej to začalo lúpať. Neviem ako to dávala prať, lebo mne sa to nikdy nestalo, ale ani sme nemali ten pásik. Tak ak prať, tak len na nižšej teplote, alebo ručne.

sasesoe
2. jan 2022

Vela ludi chvaly, tiez som citala kopec dobrych recenzii, ale ked sme vyskusali v obchode, tak mi prisla prilis velka na nu + ani dcerku neoslovila, vyskusala inu a do nej sa "zalubila". No ked si uz objednala, tak neries, snad budes spokojna. Vo vseobecnosti by to mala byt kvalitna znacka. Ale keby vyhovovala uplne kazdemu, tak by nebolo potrebna konkurencia, ze 🙂

mapa
2. jan 2022

@julkaaa1 vyborny vyber.

julkaaa1
autor
2. jan 2022

@mapa Ďakujem žienky🙂

adamadent
2. jan 2022

Spokojnost😊

slavkadi
2. jan 2022

@julkaaa1 my sme po roku topgal vymenili za inú, aj keď bola určená pre prváka, bola mu strašne veľká a sama o sebe ťažká, tá naša mala na chrbte kovovú vystuz, ale môj syn je štuplík. Však vyskúšate a uvidíte, každé dieťa je ine.

euka210
2. jan 2022

@julkaaa1 topgal su super, ale my sme do 1.tr.kupili klasicku aktovku Emipo, ceska, mensia, prehladna, kvalitna...drzi uz 4.rok (2.dieta)...ci vydrzi aj pre tretieho uvidime 😁 Topgal ma najstarsi od 3.r druhy rok a super stav.
Ked je dieta drobne, tak topgal bude asi velka...ale zavisi od vysky dietata.

laila22
2. jan 2022

Ja budem asi jediná, ale taška po čase začala farbiť oblečenie... Takže každý deň zafarbené nohavice, bunda, mikina. Vimenili sme za úplne inú značku.

zafir01
2. jan 2022

@julkaaa1 syn má topgal.. Tvarovo veľmi podobnú. Kúpili sme mu ju ako prvákov. Je štvrtak, stále ju ma.. Na to, že ju vôbec nešetrí, vyzerá ako nová a som rada za tu investíciu, tašku odložíme pekne pre mladšieho, keď pôjde do 1 triedy

paulinam99
4. jan 2022

Niektoré modely Topgal a Bagmaster sa podobajú ako vajce vajcu. Tak možno bude niečo pravdy na tom, že kedysi majitelia týchto značiek vraj spolu pracovali. Mne prídu niektoré modely naozaj veľmi podobné, napr. tento:
https://www.loria.sk/bagmaster-skolsky-batohovy...

malazuzana85
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
julkaaa1
autor
23. jún 2024

@malazuzana85 ja nie tiež mame topgal ale len som ho radšej ručne prala