Ahojte, zaujíma ma. Koľko peňazí by ste dali 7 r. dieťaťu (prvákovi) na celodenný školský výlet, ak učiteľka napísala, že nejaké peniaze si môžu zobrať na zmrzku, na nejakú maličkosť, suvenír.. koľko je podľa vás akurát ?
20€
20€
10
5 max 10 eur podla toho kam sa ide..za to dostane zmrzku aj magnetku a co viac z jedneho dna treba :D
Ja som dala 15 a nejaké drobné čo sme mali. Minul cca 5€
10 eur, aj vodu bude treba napríklad možno kúpiť a to aj 2 eurá niekde... Plus zmrzlina, nejaký spomienkový predmet.
Moja dostala 3e. Naspat prisla so 40centami a to si kupila zmrzku a Mini mys za 4e dokopy.tak som ešte patrala od koho zobrala peniaze, nakoniec z nej vyšlo,ze si tam deti medzi sebou povymienali a poplatili, tie deti nemaju sajnu kolko to je penazi...takže určite 20e by som nedala.
ja by som uz po mojich skusenostiach nedavala vela.....ja som mu dala 10eur a vsetko minul na blbosti, doniesol 3 magnetky, keby mal menej doniesol by jednu😉
taketo male deti nevedia velmi ekonomicky premyslat
a na zmrzku a nieco mensie by mu mohlo stacit aj 5eur ....ale tak mozete skusit dat 10eur, len pocitajte s tym, ze je mozne, ze ich uz neuvidite😂😂
Ja som dala 5 Eur - minula všetko. Keby dám 10 tak by minula 10, a to za blbiny a sladkosti...
10 Eur v drobnom /zmrzlina, sladkosť, suvenír ...a pod./ , naši vždy boli aj na obed tak to som dala zvlášť.
Ja davam 20
Opýtala by som sa učiteľky a potom mamín dcérinych kamarátok a podľa toho by som dala aj ja, nech má moja +/- rovnako ako kamošky.
Max 10 eur
20 e
Dostal 5€ ,nakoniec s nimi ani nikam nesli ...tak doniesol peniaze domov
dcere tretiacke som dala 15..doniesla 5..kupila si zmrzku,magnetku a sebe rucne situ zirafku..obed mali zajednany a zaplateny...
Takému malému 10e. Na druhom stupni som dala 20e. Keď im ostali odložili si do pokladničky.
5e
My sme nasmu dali na celu skolu vprirode dali 12€ (boli tam 5dni) podla mna u takto malych deti kolko das, tolko oplieska 😁😆
Ja som dala teraz 15€, je prvacka a už vie, čo si za to môže kúpiť, doniesla naspäť 8€! Sebe kúpila nejakú magnetku a ja som dostala lopár 😅
Minulý rok bola na dennom tábore a keď mali celodenný výlet dostala 10€
Tretiačka dostala 30e. Šli za hranice, tatino to trochu prehnal (pre istotu). Kúpila si jednu magnetku a vodu, keď sa jej minula.
Moji dostali 10e...10r a 8r.
Podľa toho či chces z výletu suveníry typu umelý sopel či čosi podobné som ja dostala od môjho prváka😀
Takže daj mu 5 eur.to mu na zmrzlinu stačí a nech nekupuje somariny.
Zo skúseností učiteľky ti poviem, čím menej tým lepšie. Nie všetky deti sú rozumné a míňajú do posledného haliera.
Ja som naposledy dala cca 5 eur a minula všetko. Išli na výlet od 8 do 12 tej. Desiatu a vodu mala zo sebou.
5-10