Školské potreby pre prváčika

18. máj 2023

Maminy ,ktoré máte budúcich prvákov,čo sa teraz páči chlapcom?Čo majú radi,rozprávku,hrdinov?Máme v rodine prváka,radi by sme mu darovali nejaké školské potreby -peracnik, vrecúško a pod
Ďakujem

mamickalisticka
18. máj 2023

Najlepšie sa opýtať rodičov.. je ich milión, čo je teraz in u detí a môžte trafiť rovno to, čo nemusí mať rád.

annm81
18. máj 2023

U nás v okolí najmä Ninjago, Pokemon. Osobne by som ako rodič uprednostnila ale radšej niečo vkusné (jednoduché vzory), pokiaľ ide o peračník alebo vrecúško. Keď už niečo s rozprávkovou postavičkou, tak skôr "neškodné" veci ako ceruzky, gumy, obaly na zošity, zápisník a podobne.

dizajnerka
18. máj 2023

Minecraft

autor
18. máj 2023

@annm81
@mamickalisticka
Ďakujem ,máme predstavu darovať balíček kde by bolo niečo čo sa hodí vždy a aspoň niečo ,čo teraz leti,mám podstatne staršie deti,tak už nemám taký prehľad 😁😘

andreagartnerova
18. máj 2023

My napríklad potrebujeme gumový obrus má stôl, plastelínu, ceruzky, fľašku na vodu, desiatovy box. Môj si vybral napríklad hasičskú tašku, k tomu má vrecko na prezývky, ešte treba aj vrecko na úbor. A asi to je individuálne ale ide ten Minecraft, lapkova patrola, podľa toho čo sa mu páči.

loliki
18. máj 2023

Najlepšie je opýtať sa rodičov, čo dieťa potrebuje a čo sa mu páči. Nech nemá všetko 2x zbytočne.

ankare
18. máj 2023

Spiderman

nwnw
19. máj 2023

U nas nic z tych blbin ako Spiderman, Minecraft nechce. Aj ked som kupila tricko, tak to odmieta nosit. Peracnik kazde dieta tiez iny chce. Moj ma Herlitz 3p, no mamimy radsej kupuju tie s chlopnami. Flase tiez radsej Equa...
Radsej by som kupila struhadlo stojanove, vykresy, papiere, pastelky a take univerzalne veci, alebo sportove.

evkamotka
19. máj 2023

Opytaj sa rodicov, tych postav je veľmi vela, nemusi to poznat/pacit sa mu. Moj ma rad spiderman a lego. Ten lego motiv asi ešte naj istota ak sa nechces pytat rodicov, vacsina chlapcov ho pozna. Moj napriklad labkovu nema rad a minecraft nepozna ani ine marvelovske postavy

vso10
19. máj 2023

Ako maminka už prváčika by som sa potešila ceruzkam, farbickam, tvrdé papiere na VV, guma, štetce, gumový obrus na VV,pravítko, vrecko na TV, úbor na TV (mikina, tepláky, biele tričko), vodové farby, ďalšie farbičky 😅 také spotrebné veci, napr farbičky som už dokupovala tuším druhý alebo tretí krát. My sme dostali peračník - nevyužili sme, malý chcel iný obrázok. Kufor z VV potrebami - dostali sme 3ks, ani jeden nemal nejaké extra kvalitné vybavenie (pravítko sa čoskoro zlomilo, fixky vynechavali, atď). Takže kufríky sme moc nevyužili, a verím, že neboli lacné, minimálne nie taký celý dreveny a teda potreby na VV som kúpila zvlášť. Vrecko sa úbor - vrecko s hrubými snurkami sa lepšie otvára a zatvára ako také s tenkými snurkami, máme aj aj. Prípadne môžeš kúpiť zopár zošitov 511 s pomocnými linajkami. My sme dostali v pokynoch zo školy kúpiť prvacke zošity bez linajok a potom v septembri, že máme nalinajkovat, skoro ma piclo.

vso10
19. máj 2023

A ešte malý bol nadšený z darčeka desiatového boxu, aj a priehradkami. Fľašu má nerezovu z ikei, ideálna, už bola toľko krát padnuta na zemi a ešte žije.

beahavala
21. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Syn pôjde do prvej triedy a vyber motivu skolskej tasky sme nechali na nom, na kvalitu som pozerala ja s muzom, tasku ma kupenu z BAAGL.

ninah1486
23. júl 2023
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

mne príde, že každému sa páčo čosi iné, my s mužom to máme tak, že nechávame deti vybrať si motívy