Školská taška pre väčšiu prváčku

14ivanka
21. okt 2023

Ahojte, prosim poraďte mi školskú tašku pre väčšiu prváčku.
Budúci rok v septembri nastupuje dcérka do 1.triedy, ale tašku by sme chceli kúpiť pod stromček. Len dcérka je už teraz vysoká (123 cm), a uz som prešla toklo stránok s taškami a vôbec sa neviem rozhodnúť.
Ďakujem veľmi pekne za rady. 😊

amedeofelisa
21. okt 2023

@14ivanka mojej prvacke sme vybrali tašku beckmann, tiež je vyššia a dosť chudá. Taška má hrudný aj bedrový popruh, teda aj keď je naložená, tak vďaka popruhom sa ten chrbát odľahčí. Všetko sa nám do nej zmestí a je tak prakticky usporiadane vnútro tašky. U nás veľká spokojnosť. Je síce drahšia, ale neľutujem kúpu.

14ivanka
autor
21. okt 2023

@amedeofelisa tiež nad ňou rozmýšľam, skúšali sme ju u kamarátky ale bojím sa aby nebolo mala ešte do septembra, dcérka je vyššia a taka pevná. Tak preto neviem, ešte som nasla aj 28l.

luliu
21. okt 2023

@14ivanka Topgal, nezničiteľna a kvalitna

amedeofelisa
21. okt 2023

@14ivanka no keď nám reálne taška prišla domov, tiež mi prišla dosť malá, ale reálne sa do nej naozaj veľa veci pomesti. Ale ak máte obavy, tak potom asi inú značku, možno aj ten topgal, aj keď ja som ju naživo nevidela, ale počula som na túto značku chválu.

patka06
21. okt 2023

Kupovať na Vianoce je veľmi skoro. dieťa ešte podrastie a vôbec potom taška nemusí "sedieť"
Odporúčam vyskúšať v obchodoch, pre moju dcéru bola najlepšia aktovka Stil. ľahká, priestranná, vedela sa do nej rýchlo zbalit

petrofka
21. okt 2023

@14ivanka ja som urobila tolko chyb s taskami :D Prvu som kupovala prvacku na klip. V druhom ročníku už väčšiu pre prvý stupeň a v treťom ročníku už pre 2. stupeň. Drahé boli jak šľak. Ale jednoducho sa tam všetky zošity a knihy s desaitnikom (hrúbka 5cm) nevošli. Tak som sa naštvala a kúpila 30l pre tretiaka, tiež je veľký. Ja teda aj vďaka tomu, že je vysoká odporúčam určite väčšiu tašku radšej nech je poloprázdna ako mať nervy, že tam nejde napchať čo treba. 0,3-0,5 kg rozdiel vo váhe tašky je nič. Knihy sa rátajú aj tak na kilá 🙆

zorkahorka
21. okt 2023

Najlepsie ist do obchodu vyskusat, ale isobne by som 9 mesiavov dopredu tasku nekupovala...
My mame topgal, vyskusali sme u znamej,na nete si vybral vzor. Patri k tym najmensim

luliu
21. okt 2023

@zorkahorka závisí akú kúpiš, ja mám obe deti vysoké a topgal bola super. Takže určite nepatrí k najmenším

zorkahorka
21. okt 2023

@luliu na vysku ano - porovnaj s inými. Moj syn ma 123 cm a keby mal tu kockovanu obrovsku aktovku, vyzeral by komicky

janulik2008
21. okt 2023

Beckmann 😁

zorkahorka
21. okt 2023

@luliu aha, kukam,ze su aj mensie. Vidis, to mi vraveli v dakej predajni...

postavicka1212
23. okt 2023

Odporúčam topgal, my ju máme a som spokojná. Tie veľkosti na prvý ročník sú rôzne, menšie aj večšie, na predajni ti poradí, tašky majú pomenované aby ich rozlysili. A tiež je pravda že najlepšie je keď si tašku realne dieťa vyskúša ako mu sadne.

evkamotka
27. okt 2023

Moj bude tiež prvák a pockam do leta kvoli vyske. Ak je dcera vysoka, kup rovno pre tretiakov. Na topgal.sk si to vies vyfiltrovat

kp7333
27. okt 2023

Topgal, ale nie prvacku, ale pre 3.rocnik a vyssie, pripadne taku, co je pre 1-4.rocnik. Maju to uvedene na stranke.

yanni
27. okt 2023

My mame styroch skolakov a vsetci mali (starsia dcera este ma) Topgal. Topgal ma rozne velkosti, treba len vyskusat. A velka chyba, kupovat 3/4 roka dopredu skolsku tasku. A tiez, to ja taky nijaky vianocny darcek. Tu musis kupit tak ci tak.

14ivanka
autor
1. nov 2023

@yanni podľa mňa je to super darček, keďže dcérka sa do školy teší a sama si tašku želá pod stromček. Samozrejme dostane aj iné darčeky. A zase do septembra nevyrastie snáď o 20 cm. Ze by jej boli všetky tašky malé.
Ale ďakujem za názor a radu. 👍

14ivanka
autor
1. nov 2023

@kp7333 ďakujem krásne

14ivanka
autor
1. nov 2023

Ďakujem ešte raz všetkým za rady, nakoniec vyberám medzi Topgal a Beckmann. 🙃👍😊

ninah1486
21. aug 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

ja som napriklad volila znacku BAAGL a som rada, ze som tak spravila, skolska taska je krasna, lahka a velmi dobre nastavitelna