Školská taška pre prvákov Backmann classic alebo Step by Step Hama

luciak36
24. jan 2024

Dobrý deň.
Ktorú školskú tašku/batoh odporúčate a aké máte skúsenosti?
Školský batoh Magic League BECKMANN alebo školskú tašku Step by Step GRADE ?
Môžete navrhnúť aj iné.
Ďakujem

diewcatqoo
24. jan 2024

Ahoj, tasku pre prvaka? Odporucam zajst do nejakej specializovanej predajne, vyskusat si viacero tasiek/batohov a nechat si poradit. My sme mali vyhliadnutu uplne inu, nez pri akej sme skoncili. Ked si syn tasky potom skusal, zistili sme, ze ta nasa vyhliadnuta mu nesedi vobec a nechali sme si odporucit inu, ktora bola sice o takmer polku lacnejsia a nemala az take super vychytavky ako ta predtym, ale naozaj synovi sedela najlepsie zo vsetkych. A pre nas bolo dolezite najma to, aby dobre sedela.. vela vychytavok prvak ani neoceni, aspon teda nas urcite nie. Ten len da do tasky to najnutnejsie, prenesie ju z bodu A do bodu B a ked dojde domov, tak ju hodi do kuta 🙂

cookie29
24. jan 2024

step by step grade je pre vacsich prvakov... my ju mame, ale teda dieta malo 125cm a aj tak je tak akurat. Zavisi od vysky. Ja osobne by som davala podla vysky, nech sedi a nekupovala by som nejaku drahu, respektive z druhej ruky. Pretoze ako prvak este nema vela veci, takze zbytocne nepotrebuje privela priehradok a pod, staci taka jednokomorova s priecinkom na desiatu, nech sa lahko hlada. Potom uz v 2-3 triede maju deti veci aj zositov viac a uz su aj zvyknutejsie, takze tam je lepsie mat viac priehradiek, nech mozu triedit a tak.

ullala
25. jan 2024

My mame beckmann a velmi lutujem. Taska je sama o sebe tazka. Nekupila by som ju uz.

ninah1486
15. feb 2024
Používateľ ninah1486 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od ninah1486.

hlavne ti odporúčam vybrať si ľahkú školskú tašku, lebo to čo v nej bude dieťa musieť nosiť nebude vážiť zrovna málo

nikaluk
30. jún 2024

@luciak36 Nas mal v prvej triede tu step by step grade a teda snad s nim pojde cely 1. stupen. Je s nou maximalne spokojny a ja tiez. Popruhy sa daju nastavit takou "srubou" podla vysky dietata cize sme fakt spokojni.

tajfa
30. júl 2024

My sme dnes kupili step by step grade. Nechala som sa presvedcit pani predavackou. Povodne som mala vyhliadnuty topgal alebo backmann classic. Topgal bola tazsia a nemala bedrove pasy. Backmann mala vsade vsetko, menej miesta a bola taka neforemna. Ked sa polozila na zem prazdna nedrzala tvar a spadla. Na internete vyzerala lepsie ako nazivo.. Step by step je lahunka, priestranna, vpredu vrecko na desiatu, navrchu sa da upevnit peracnik tak nezabera miesto v batohu, zapinanie jednoduche na magnet. Presne a jednoduche nastavenie popruhov podla vysky. Perfektne sadol na chrbatik. Tak hned sme ho brali 🤗